Οδοποιία

Σαν καινούριο
Αχρησιμοποίητο, σε άριστη κατάσταση --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Αγία Βαρβάρα, Αττική
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Η βάση για ένα σύγχρονο οδικό δίκτυο είναι ο ολοκληρωμένος σχεδιασμός, οι αναλυτικές μελέτες, και η γνώση των υλικών και των απαιτήσεων της κατασκευής. Αυτό το θεμελιώδες σύγγραμμα αποτελεί πολύτιμο βοήθημα των μηχανικών, τόσο στις σπουδές όσο και στη δουλειά τους, και έχει αποδειχθεί διαχρονικά εξαιρετικά χρήσιμο ως εγχειρίδιο αναφοράς χάρη στον κατανοητό και διδακτικό τρόπο -αλλά και συνοπτικό, όπου χρειάζεται- με τον οποίο ο συγγραφέας παραθέτει και εξηγεί τους απαραίτητους τεχνικούς κανόνες και οδηγίες.

Αυτή η 3η γερμανική έκδοση περιλαμβάνει πολλές επικαιροποιημένες οδηγίες για τον σχεδιασμό και τη μελέτη των οδών.

Στο βιβλίο καλύπτονται τα εξής:

Ιστορική αναδρομή στην εξέλιξη της οδοποιίας - Νομικό πλαίσιο και διοίκηση οδών - Θεωρητικό υπόβαθρο - Στάδια σχεδιασμού μελετών οδοποιίας - Διαμόρφωση οδικού δικτύου - Βασικές αρχές σχεδιασμού - Μελέτη οδοποιίας - Τεχνικά έργα - Αποχέτευση και αποστράγγιση οδών - Μέριμνα για το τοπίο - Οδοί και περιβάλλον - Εξοπλισμός οδών - Υλικά κατασκευής έργων οδοποιίας - Κατασκευή - Δημόσιες συμβάσεις έργων οδοποιίας - Λειτουργία και συντήρηση.

Περισσότερα
Τίτλος: Οδοποιία
Συγγραφέας: Natzschka Henning
Εκδόσεις: Κλειδάριθμος
Έτος: 2014
ISBN-13: 9789604615834
ISBN-10: 9604615831
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 45,60 €
47,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή