Λογιστικά πληροφοριακά συστήματα

Σαν καινούριο
Άριστη κατάσταση. Χωρίς σημειώσεις και χωρίς καμία φθορά. --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 50 €
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Πειραιάς, Αττική
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Τα Λογιστικά Πληροφοριακά Συστήματα έρχονται να καλύψουν τις ελλείψεις της παραδοσιακής Λογιστικής, σε σχέση με τις σύγχρονες απαιτήσεις πληροφόρησης της διοίκησης ενός οργανισμού.

- Έχουν τη δυνατότητα συλλογής πολυάριθμων δεδομένων ικανών να τροφοδοτήσουν εκτός από τις βασικές απαιτήσεις της Λογιστικής και άλλα πληροφοριακά συστήματα.

- Τα συλλεγόμενα δεδομένα, εκτός από τα ποσοτικά στοιχεία, μπορεί να περιέχουν και ποιοτικά στοιχεία, με προορισμό την παραγωγή γενικότερης και σφαιρικότερης πληροφόρησης, με τελικό στόχο τη διευκόλυνση λήψης δύσκολων αποφάσεων.

- Οι σύγχρονες τεχνολογίες επιτρέπουν, αφ` ενός μεν την αυτόματη συλλογή δεδομένων σε ορισμένες περιπτώσεις, αφ` ετέρου την πολύμορφη και ταχύτατη παραγωγή πληροφόρησης.

- Παρέχεται η δυνατότητα, τόσο της αναλυτικής πληροφόρησης, όσο και της γενικευμένης, που μπορεί να οδηγεί, εκτός από τις διαπιστώσεις και σε εκτιμήσεις και προβλέψεις.

Μεγάλο μέρος του βιβλίου καταλαμβάνει η παρουσίαση των λειτουργιών των πιο συνηθισμένων διαχειριστικών εφαρμογών ενός οργανισμού. Πιο συγκεκριμένα αναπτύσσο-νται σε έκταση οι εφαρμογές

- Εμπορική Διαχείριση (πωλήσεις, τιμολόγηση, αγορές, διαχείριση πελατών, προμηθευτών και αποθήκης).

- Γενική Λογιστική Β` και Γ` κατηγορίας

- Λοιπές εφαρμογές (Αξιόγραφα, Πάγια, Μισθοδοσία, Κοστολόγηση).

Σε κάθε εφαρμογή παρατίθενται πλήθος οθονών και παραδειγμάτων, παρουσιάζονται τα δεδομένα εισόδου, καθώς και τα αποτελέσματα, που παρέχονται και επεξηγούνται, οι ενημερώσεις, που γίνονται με την καταχώρηση κάθε παραστατικού. Κάθε κεφάλαιο συμπληρώνεται με πρακτικές εφαρμογές και ασκήσεις.

Περισσότερα
Έτος: 2010
ISBN-13: 9789606759413
ISBN-10: 9606759415
Κατηγορίες: Λογιστική, Οικονομικά
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: Εξαντλημένο
18,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή