Μέθοδοι Έρευνας Αγοράς

Σαν καινούριο
αχρησιμοποίητο --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Εξοικονομείς
6,24 €
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Άγιος Δημήτριος, Αττική
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Η κύρια λειτουργία της Έρευνας Αγοράς (marketing research) είναι να παρέχει στα διοικητικά στελέχη τις πληροφορίες εκείνες που θα τους βοηθήσουν στη λήψη σωστών αποφάσεων. Για να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος κατά τη λήψη των αποφάσεων αυτών, οι πληροφορίες πρέπει να διατίθενται έγκαιρα, με ακρίβεια και αξιοπιστία.

Το παρόν βιβλίο παρουσιάζει μεθόδους και τεχνικές για τη σωστή διενέργεια της Έρευνας Αγοράς και για την αξιοποίηση των αποτελεσμάτων της. Παρέχει όλο το θεωρητικό πλαίσιο συνοδευόμενο και με τις απαραίτητες πρακτικές προσεγγίσεις ενώ συγχρόνως έχει καταβληθεί προσπάθεια για την απλοποίηση επιστημονικών εννοιών, όρων και διατυπώσεων, χωρίς βέβαια αυτό να συνεπάγεται απλουστεύσεις.

Η οργάνωση του βιβλίου εξελίσσεται παράλληλα με τα στάδια της διαδικασίας έρευνας αγοράς. Περιλαμβάνει επισκόπηση της έννοιας της έρευνας αγοράς, πηγές συλλογής των στοιχείων, διάφορες μεθόδους ποιοτικής έρευνας, τρόπους μέτρησης της στάσης των καταναλωτών, θέματα δειγματοληψία και ανάλυσης των στοιχείων καθώς και τρόπους παρουσίασης των αποτελεσμάτων μιας έρευνας αγοράς.

Ένα βιβλίο που "αποκωδικοποιεί" την έρευνα αγοράς, παρέχοντας στον αναγνώστη όλες τις απαραίτητες πληροφορία για την πλήρη κατανόηση και αξιοποίησή της. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περισσότερα
Εκδόσεις: Unibooks
Έτος: 2018
ISBN-13: 9786185304188
ISBN-10: 618530418X
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 16,24 €
10,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή