Το σπιτι διπλα στο ποταμι

Αποδεκτή κατάσταση
Έχει λιγο τσακισμενη ράχη και ταλαιπωρημένο εξώφυλλο έχει διαβαστει αρκετες φορές αλλά μέσα είναι πολύ καλό. Καθαρες σελίδες, όχι τσακισμένες, σκισμενες ή γραμμένες. --- Οι σελίδες μπορεί να έχουν τσακιστεί, σκιστεί, αλλά δεν λείπει καμία σελίδα και το κείμενο μπορεί να διαβάστεί πλήρως.
Εξοικονομείς
8,45 €
Πληρωμή με Eurobank και Τράπεζα Πειραιώς
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Βόλος, Θεσσαλία
Λεπτομέρειες του βιβλίου

"Η ζωή είναι σαν το ποτάμι που κυλάει αυτή τη στιγμή μπροστά μας. Εύκολα σε παρασύρει και σε τραβάει όπου εκείνο πηγαίνει. Όπως ένα ποτάμι δε γυρίζει πίσω, έτσι κι εσείς, αν σας παρασύρει, δε θα μπορέσετε να γυρίσετε... να προσέχετε πάντα το ποτάμι... .Μη σας παρασύρει..."

Η Μελλισάνθη, η Ιουλία, η Ασπασία, η Πολυξένη και η Μαγδαληνή μεγαλώνουν με τη μητέρα τους σ` ένα χωριό στον Όλυμπο, δίπλα σ` ένα ποτάμι. Αυτό που επιθυμούν και οι πέντε είναι να γνωρίσουν τη ζωή μακριά από το πατρικό τους. Και θα το καταφέρουν! Η μοίρα θα τις στείλει στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, κάνοντας το όνειρο πραγματικότητα. Μόνο που καμιά φορά, τα όνειρα γίνονται εφιάλτες που στοιχειώνουν και κυνηγούν... Πέντε γυναίκες, πέντε ζωές συγκλονιστικές, γεμάτες έρωτα και ανατροπές, ενώ το σπίτι δίπλα στο ποτάμι περιμένει υπομονετικά αυτό που ξέρει ότι θα συμβεί...

Περισσότερα
Συγγραφέας: Λένα Μαντά
Εκδόσεις: Ψυχογιος
Έτος: 2009
ISBN-13: 9789604531776
ISBN-10: 9604531778
Κατηγορίες: Αισθηματικά
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 10,95 €
2,50 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή