Βουδισμός: Εικονογραφημένος οδηγός

Σαν καινούριο
Το βιβλίο είναι σε άριστη κατάσταση εντός και εκτός, σαν καινούριο, δεν έχει τσακίσεις, υπογραμμίσεις ή τσάκιση στη ράχη. --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα, Alpha Bank και PayPal
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Βύρωνας, Αττική
Λεπτομέρειες του βιβλίου

"Υποδειγματική εισαγωγή, πειστική και εύστροφη κριτική"

Times Educational Supplement

Διαλογισμός, κάρμα, Ζεν, τάντρα και νιρβάνα είναι μερικές από τις πολυάριθμες έννοιες του Βουδισμού που οι Δυτικοί ακούνε συχνά, παρόλο που η σημασία τους έχει χαθεί στη μετάφραση. Αυτή η μεγάλη και πολυσύνθετη αθεϊστική θρησκεία είναι απόλυτα συνυφασμένη με τους ασιατικούς πολιτισμούς, από την Ινδία μέχρι τα υψίπεδα των Ιμαλαΐων, την Κίνα, το Βιετνάμ, την Κορέα, την Ιαπωνία και πολλά άλλα μέρη. Τι "αλήθεια" πρεσβεύει ο Βουδισμός;

Το "Ανακαλύψτε τον Βουδισμό" περιγράφει τη ζωή και τις διδασκαλίες του Βούδα και επιπλέον εξηγεί ότι η φώτιση προϋποθέτει την ατομική βίωση της αλήθειας, αλλά και της έμπνευσης, που μεταδίδεται από τον δάσκαλο στον μαθητή.

Το βιβλίο, με την αριστοτεχνική εικονογράφηση του Μπόρις Βαν Λουν, διαφωτίζει τη διαδρομή προς την αφύπνιση με πλήθος ιστοριών, αναλύει τις μεθόδους του διαλογισμού, του Τατοϊσμού και του Ζεν και ολοκληρώνεται με τον ρόλο του Βουδισμού στη σύγχρονη Ασία και την αυξανόμενη επιρροή του στον δυτικό τρόπο σκέψης.

Περισσότερα
Συγγραφέας: Jane Hope
Έτος: 2011
ISBN-13: 9789604699469
ISBN-10: 9604699466
Κατηγορίες: Βουδισμός, Κόμικς
2,30 €
Αγγελίες του ίδιου πωλητή