Χρηματοοικονομική Διοίκηση-Αποφάσεις Χρηματοδοτήσεων

Σαν καινούριο
Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις. --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Εξοικονομείς
6,68 €
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 45 €
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
Πληρωμή με PayPal και Τράπεζα Πειραιώς
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Κορυδαλλός, Αττική
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Η Χρηματοοικονομική Διοίκηση αποβλέπει στη μεγιστοποίηση της τρέχουσας αξίας των μετοχών της επιχείρησης. Ο σκοπός αυτός επιδιώκεται δια μέσου τριών λειτουργιών οι οποίες είναι: οι αποφάσεις επενδύσεων, οι αποφάσεις χρηματοδοτήσεων και η χρηματοοικονομική ανάλυση.

Μία ολοκληρωμένη παρουσίαση της σύγχρονης Χρηματοοικονομικής Διοίκησης προϋποθέτει τη λεπτομερειακή θεωρητική και πρακτική ανάπτυξη και των τριών παραπάνω λειτουργιών. Με βάση την άποψη αυτή αποφασίστηκε η συγγραφή τριών βιβλίων.

Το πρώτο βιβλίο διαπραγματεύεται τις αποφάσεις επενδύσεων και το τρίτο την ανάλυση και τον προγραμματισμό επιχειρήσεων. Το δεύτερο (παρόν) βιβλίο διαπραγματεύεται τις αποφάσεις χρηματοδοτήσεων οι οποίες αποβλέπουν στην άντληση κεφαλαίων για την απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησης.

Το πρώτο μέρος του βιβλίου αναλύει τις διαρθρωτικές σχέσεις μεταξύ επενδύσεων και πηγών προέλευσης των κεφαλαίων. Ειδικά στο πρώτο κεφάλαιο εξετάζονται οι κυριότερες θεωρητικές απόψεις αναφορικά με την επίδραση της διάρθρωσης κεφαλαίων στην αξία και στο κόστος κεφαλαίου μίας επιχείρησης. [...] (Από τον πρόλογο του συγγραφέα)

Περισσότερα
Συγγραφέας: Γεώργιος Π. Αρτίκης
Εκδόσεις: Φαίδιμος
Έτος: 2013
ISBN-13: 9786188063587
ISBN-10: 6188063582
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 29,68 €
23,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή