Μεθοδολογίες ανάλυσης και σχεδιασμού πληροφοριακών συστημάτων

Σαν καινούριο
Άθικτο χωρίς σημειώσεις --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Εξοικονομείς
19,15 €
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Λαμία, Στερεά Ελλάδα
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Οι μεθοδολογίες ανάλυσης και σχεδιασμού Πληροφοριακών Συστημάτων (Π.Σ.), από τη δεκαετία του 1970 που πρωτοεμφανίσθηκαν μέχρι σήμερα, εξακολουθούν να προκαλούν δυσκολίες σ" αυτούς που πρέπει να διαλέξουν μια μεθοδολογία κατάλληλη για τη συγκεκριμένη προβληματική κατάστασή που αντιμετωπίζουν. Καμιά μέθοδος ή μεθοδολογία δεν μπορεί να προσφέρει πλήρη θεώρηση της συμπλοκότητας που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονες επιχειρήσεις/οργανισμοί στην ανάπτυξη ενός Π.Σ.. Κάθε μεθοδολογία εξετάζει το θέμα από ξεχωριστή οπτική γωνία και παρέχει χρήσιμες πληροφορίες για τη λήψη απόφασης.

Το παρόν βιβλίο στοχεύει στη δημιουργία ενός εννοιολογικού πλαισίου κατανόησης των παραδοχών που πρέπει γίνουν για την επιλογή, εφαρμογή και εποπτεία μιας μεθοδολογίας ανάπτυξης Π.Σ.. και γενικά της απρόσκοπτης ένταξης της Πληροφορικής σ" ένα σύγχρονο οργανωσιακό περιβάλλον. Η θεματολογία του βιβλίου, στην παρούσα τρίτη έκδοση έχει ριζικά αναθεωρηθεί ώστε να αντανακλά ακριβώς τις αλλαγές των τελευταίων ετών στο πεδίο των Π.Σ. όχι μόνο σε τεχνικό/οργανωσιακό επίπεδο αλλά και σε ερευνητικό/πρακτικό επίπεδο.

Οι Μεθοδολογίες Ανάλυσης και Σχεδιασμού Πληροφοριακών Συστημάτων παρέχουν στους σπουδαστές της Πληροφορικής, της Επιστήμης υπολογιστών, της Διοίκησης των Επιχειρήσεων αλλά και στους ερευνητές των αντίστοιχων επιστημονικών πεδίων ένα αναλυτικό βοήθημα για την κατανόηση των επιστημολογικών και οντολογικών προβλημάτων που σχετίζονται με την επιλογή μιας μεθοδολογίας ανάπτυξής Π.Σ..

Περισσότερα
Εκδόσεις: Μπένου Ε.
Έτος: 2009
ISBN-13: 9789603590392
ISBN-10: 9603590398
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 38,15 €
19,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή