ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ 0,99 € με Box Now + metabook έως 30/4. Αγόρασε τώρα

Ιστορίες που δεν διηγήθηκε ποτέ κανείς

Πολύ καλή κατάσταση
Πολύ καλή κατάσταση, ελάχιστες και μικρές φθορές στο εξώφυλλο. --- Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Μεταφορικά 0,99 € με Box Now + metabook. Ισχύει έως 30 Απρ 2023
Πληρωμή με PayPal και Τράπεζα Πειραιώς
Παράδοση με Box Now + metabook, Χέρι με χέρι και ΕΛΤΑ
Αθήνα, Αττική
Λεπτομέρειες του βιβλίου

"Σ` αυτό το βιβλιαράκι έκρυψα ένα λογοτεχνικό μικρόκοσμο που αποτελείται από ιστορίες που δεν διηγήθηκε ποτέ κανείς. Του έδωσα αυτόν τον παράξενο τίτλο για να φαντάζει σαν μια ευγενής πρόκληση, που θέλησα να τη δικαιώσω γράφοντας για πράγματα ανήκουστα, θέματα για τα οποία δεν συζητά κανείς, παράξενες διηγήσεις, ιστορίες για ιδιαίτερους ανθρώπους και σπάνια ζητήματα και ιδέες, ιστορίες που θα χαθούν μέσα στο χρόνο αν δεν τις διηγηθώ εγώ. Θα μπορούσα να διαβεβαιώσω κάποιον, στοιχηματίζοντας τη ζωή μου, μονάχα για ένα πράγμα: Τα πάντα είναι κάτι πολύ παραπάνω από αυτό που φαίνονται, ο κόσμος μας είναι ένα πολύ παράξενο μέρος, παντού γύρω μας εξελίσσονται ιστορίες για τις οποίες δεν θα μάθουμε ποτέ τίποτε. Είναι η αποστολή του συγγραφέα να τις διηγηθεί για να τους δώσει ζωή. Σ` αυτές τις σελίδες, η φαντασία με την πραγματικότητα μπλέκονται μ` έναν τρόπο που δεν με ενδιέφερε ποτέ να τον ξεκαθαρίσω, γιατί πιστεύω ότι τα πάντα ξεκινούν από τη φαντασία και καταλήγουν σ` αυτήν...

Σε προσκαλώ, λοιπόν, να διαβάσεις για έναν ταξιδευτή που γύρισε όλο τον κόσμο μέσα από ένα κουρείο, για μία οδό της Θεσσαλονίκης που κάθε τρεις μέρες οδηγεί σε άλλους κόσμους, για τους Ονειροναύτες, τις Ονειροχώρες και για την ονειρική γλώσσα Λεηλούιν, για τη φυλακή της καθημερινής πραγματικότητας, για τον "Τζακ Μέσα στο Κουτί" και για την παράξενη κόλαση στην οποία βρέθηκε, για ένα νυχτερινό περιηγητή που πάσχει από φωτοφοβία και φορά ένα πανωφόρι των θαυμάτων, για την είσοδο στο απαγορευμένο "Σπίτι του Αγνώστου", για έναν ασημένιο άνθρωπο που μπήκε μέσα στις φλόγες για να χορέψει με τον Διάβολο, για τον Θεό που έφτιαξε τον κόσμο μόλις πριν από δέκα λεπτά και έδωσε σε όλους μας πλαστές αναμνήσεις, για τον Μπαμπούλα που παραμονεύει στις ντουλάπες και στους καθρέφτες, για την "Αδελφότητα της Θλίψης", για το "Megapolisomancy", για την παράξενη ιστορία ενός "Φεγγαροπαρμένου", για τον χαλίφη Βάτεκ, για τον Γκυ Ντε Μωπασάν που τον στοίχειωνε ο σωσίας του, για τον Θερβάντες, τον Ιούδα, τον Μπωντλαίρ, τον Μπέκφορντ, για έναν άνθρωπο που κατευθύνει τις καταιγίδες, αλλά και για αμέτρητα άλλα παράξενα πράγματα..."

Περισσότερα
Εκδόσεις: Αρχέτυπο
Έτος: 2003
ISBN-13: 9789604210282
ISBN-10: 9604210289
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: Εξαντλημένο
20,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή