Διεθνή πρότυπα χρηματοοικονομικής πληροφόρησης I.F.R.S.

Σαν καινούριο
Το βιβλία είναι αχρησιμοποίητο, σαν καινούργιο. Δυνατότητα να πωληθούν και οι 3 τόμοι μαζί στα 48€. --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Εξοικονομείς
109,80 €
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Αθήνα, Αττική
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Το βιβλίο αυτό:

1) Διευκολύνει τους επαγγελματίες Λογιστές Ελεγκτές στην ορθή εφαρμογή των προτύπων.

2) Εκπαιδεύει νέους σπουδαστές στα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα.

3) Παρουσιάζει και αναλύει για τους Χρήστες των δημοσιευμένων Οικονομικών Καταστάσεων τις εκτεταμένες πληροφορίες, οι οποίες εμπεριέχονται σε αυτές όταν είναι καταρτισμένες σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Παρουσίασης, προκειμένου να τις χρησιμοποιήσουν για την επίτευξη των στόχων τους.

Βασικά χαρακτηριστικά της δεύτερης έκδοσης του έργου αυτού είναι η ολοκληρωμένη περιγραφή των απαιτήσεων του κάθε προτύπου, η εφαρμογή με εκτεταμένα και ρεαλιστικά παραδείγματα των λογιστικών επιλογών που επιτρέπει το Πρότυπο και η λεπτομερής αναφορά σε όλες τις πληροφορίες που πρέπει να γνωστοποιηθούν στις Οικονομικές Καταστάσεις και στις σημειώσεις οι οποίες τις συνοδεύουν.

Τα βασικά αυτά χαρακτηριστικά δείχνουν μια ιδιαίτερα συστηματική και επιμελή εργασία με έμφαση στη λεπτομερή ανάλυση λογιστικών θεμάτων και προβλημάτων που διαρκώς παρουσιάζονται στην πράξη, με σκοπό να υποβοηθήσουν τον επαγγελματία στην ορθή αντιμετώπισή τους.

Περισσότερα
Εκδόσεις: Grant Thornton
Έτος: 2006
ISBN-13: 9789608841963
ISBN-10: 9608841968
Κατηγορίες: Λογιστική, Οικονομικά
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 127,80 €
18,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή