ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με Box Now + metabook έως 10/2. Μάθε περισσότερα

Θεματική της παιδαγωγικής επιστήμης

Αποδεκτή κατάσταση
Φέρει σημειώσεις και υπογραμμίσεις --- Οι σελίδες μπορεί να έχουν τσακιστεί, σκιστεί, αλλά δεν λείπει καμία σελίδα και το κείμενο μπορεί να διαβάστεί πλήρως.
Δωρεάν μεταφορικά για αποστολές στο δίκτυο της Box Now. Ισχύει για αγορές έως 10 Φεβ 2023
Μεταφορικά 0,90 € για όσα βιβλία αγοράσεις με Box Now + metabook
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα και Alpha Bank
Παράδοση με Box Now + metabook και ΕΛΤΑ
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Ανάγκες αναπροσαρμογής και συμπλήρωσης της διδακτέας ύλης, που περιέχεται στο βιβλίο μου θεματική της Παιδαγωγικής επιστήμης, επέβαλαν, σήμερα, επτά χρόνια από την Γ΄ έκδοση (1985) και δέκα επτά χρόνια από την πρώτη έκδοση του (1975), την Δ΄ έκδοση του βιβλίου μου.

Στη νέα αυτή έκδοση, το κείμενο παρουσιάζεται με γλωσσική αναπροσαρμογή, αναδιατάσσεται η ύλη, συμπληρώνονται ορισμένες απόψεις και περιλαμβάνονται και νέα κεφάλαια, όπως είναι οι βασικές κατευθύνσεις της Παιδαγωγικής επιστήμης, η μεθοδολογία έρευνας της Παιδαγωγικής, η συμβουλευτική στο σχολείο, το πλατωνικό μοντέλο αρετολογίας του δασκάλου κ.ά.

Ανάλογα διαρθρούμενο και συμπληρούμενο και το βιβλίο: "Εξέλιξη της παιδαγωγικής και διδακτικής σκέψης", που θα δει το φως της δημοσιότητας εντός του έτους, ελπίζουμε πως θα αποτελέσουν ένα βασικό έργο Εισαγωγής στην Παιδαγωγική που θα βοηθήσει όχι μόνο τους φοιτητές μας στην παρακολούθηση και τη μελέτη των παραδόσεων μας, αλλά και τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς των παιδιών της πατρίδας μας.

(από τον πρόλογο της Δ΄ έκδοσης του συγγραφέα)

Περισσότερα
5,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή