Μηχανολογικό Σχέδιο, 3η Έκδοση

Σαν καινούριο
Το βιβλίο είναι κυριολεκτικά ολοκαίνουργιο και δεν έχει χρησιμοποιηθεί ούτε έχει φθαρεί!! --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Εξοικονομείς
20,01 €
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Μοσχάτο, Αττική
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Περιέχει:  Μηχανολογική σχεδίαση, Γενικοί κανονισμοί, Όψεις στο μηχανολογικό σχέδιο,  Διαστασιολόγηση, Τομές, Σπειρώματα, Οδοντώσεις, Οδηγητικές καμπύλες, Στοιχεία Μηχανών, Συγκολλήσεις,  Κατεργασίες, Ανοχές, Αλληλοτομίες και Αναπτύγματα, Τρισδιάστατη σχεδίαση, Εισαγωγή στο CAD, Τυπολόγιο, Χρήσιμοι Πίνακες.


Εφαρμογή agmAR

Η τρίτη έκδοση του παρόντος βιβλίου σηματοδοτεί και την αλλαγή στον τρόπο παρουσίασης και μετάδοσης της πληροφορίας στους φοιτητές. Το βιβλίο πια δεν μπορεί να είναι ένα απλό εγχειρίδιο με καταγεγραμμένες πληροφορίες. Έτσι, το βιβλίο συνοδεύεται από εφαρμογή για κινητό τηλέφωνο ή tablet μέσω της οποίας μεταμορφώνεται πλέον σε εργαλείο με τη βοήθεια του οποίου δίνεται η δυνατότητα στον αναγνώστη να εκτελέσει λειτουργίες, διαχειριζόμενος τα περισσότερα εμφανιζόμενα στερεά αντικείμενα που παρουσιάζονται. Για περισσότερα, δείτε την καρτέλα "Συνοδευτικό Υλικό".

Περισσότερα
Εκδόσεις: Τζιόλα
Έτος: 2018
ISBN-13: 9789604187713
ISBN-10: 9604187716
Κατηγορίες: Μηχανική
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 70,01 €
50,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή