ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ 0,99 € με Box Now + metabook έως 30/4. Αγόρασε τώρα

Μέθοδοι Έρευνας

Σαν καινούριο
Καινούργιο βιβλιο καμία σημείωση στις σελιδεδ --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Μεταφορικά 0,99 € με Box Now + metabook. Ισχύει έως 30 Απρ 2023
Εξοικονομείς
30,00 €
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι και Box Now + metabook
Σπαρτη, Πελοπόννησος
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Απόδοση στην Ελληνική γλώσσα της πιο πρόσφατης και πλήρως επικαιροποιημένης, 6ης, έκδοσης του βιβλίου “Research Methods for Business Students”.

Πρωτοποριακό και κατέχοντας ηγετική θέση στον τομέα του, το βιβλίο αποτελεί το κύριο διδακτικό βοήθημα σε μαθήματα «Μεθοδολογίας Έρευνας» σε εκατοντάδες πανεπιστήμια σε ολόκληρο τον κόσμο. Ταυτόχρονα, καθοδηγεί με επιτυχία εκατοντάδες χιλιάδες φοιτητές-ερευνητές όλων των βαθμίδων στο σχεδιασμό και υλοποίηση των ερευνητικών τους προτάσεων, έργων και διατριβών. Ταυτόχρονα το βιβλίο αποτελεί και ένα πρώτης τάξεως βοήθημα μεθόδων έρευνας για επαγγελματίες, εκτός της ακαδημαϊκής κοινότητας, αναλαμβάνουν ερευνητικά έργα για λογαριασμό των οργανισμών και επιχειρήσεών τους.

Έγινε κάθε προσπάθεια ώστε η Ελληνική έκδοση του βιβλίου να είναι ιδιαίτερα προσιτή σε όσους το χρησιμοποιούν. Σκοπός μας, όμως, δεν ήταν να εξελληνίσουμε ένα βιβλίο που χρησιμοποιείται σε ολόκληρο τον κόσμο αλλά να το αποδώσουμε στα ελληνικά διατηρώντας τον διεθνή του χαρακτήρα. Πιστεύουμε ότι το επιτύχαμε.

Αν είστε προπτυχιακός, μεταπτυχιακός ή διδακτορικός φοιτητής ή μη-ακαδημαϊκός ερευνητής και θέλετε απαντήσεις σε ερωτήματα όπως:

  • Πως θα επιλέξω το ερευνητικό μου αντικείμενο;
  • Τι είναι οι ερευνητικές φιλοσοφίες και προσεγγίσεις;
  • Ποιες μεθόδους συλλογής και ανάλυσης δεδομένων να επιλέξω;’
  • Πως θα συντάξω τη διατριβή μου ή την έκθεση έργου μου;

συμβουλευτείτε το βιβλίο. Θα βρείτε σε απλά και κατανοητά Ελληνικά:

  • Πρακτική καθοδήγηση για όλα τα στάδια της ερευνητικής διαδικασίας
  • Μελέτες περίπτωσης και παραδείγματα ερευνητικών έργων διαφόρων επιπέδων 
  • Κεφάλαια σχετικά με την επιλογή ερευνητικού θέματος, τη βιβλιογραφική επισκόπηση, τις ερευνητικές φιλοσοφίες και προσεγγίσεις, τον ερευνητικό σχεδιασμό και την ερευνητική δεοντολογία, τη συλλογή και ανάλυση δεδομένων, τη σύνταξη της ερευνητικής σας έκθεση και την παρουσίαση της έρευνάς σας.

Περισσότερα
Συγγραφείς: Philip Lewis - Mark Saunders - Adrian Thornhill
Εκδόσεις: Δίσιγμα
Έτος: 2014
ISBN-13: 9789609495394
ISBN-10: 9609495397
Κατηγορίες: Management, Οικονομικά
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 90,00 €
60,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή