ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ 0,99 € με Box Now + metabook έως 30/4. Αγόρασε τώρα

Άπαντα τα ποιήματα

Πολύ καλή κατάσταση
Με λίγες μόνο υπογραμμίσεις στην εισαγωγή και σε 7 ποιήματα. Όλο το υπόλοιπο βιβλίο είναι άθικτο. --- Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Μεταφορικά 0,99 € με Box Now + metabook. Ισχύει έως 30 Απρ 2023
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 26 € με ΕΛΤΑ
Εξοικονομείς
4,56 €
Πληρωμή με PayPal και Εθνική Τράπεζα
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι και Box Now + metabook
Άνοιξη, Αττική
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Στο βιβλίο Άπαντα τα Ποιήματα του Κ. Π. Καβάφη παρουσιάζεται για πρώτη φορά συγκεντρωμένη ολόκληρη η ποιητική παραγωγή του μεγάλου Αλεξανδρινού. Τα ποιήματα είναι χωρισμένα σε τέσσερις ενότητες: Δημοσιευμένα και αναγνωρισμένα από τον ίδιο. Αποκηρυγμένα, Φυλαγμένα στο αρχείο (ανέκδοτα και ατελή) και Μεταφράσεις.

Μια χρηστική έκδοση που, με την Εισαγωγή και τις απαραίτητες Σημειώσεις, έχει σκοπό να προβάλει και να προσφέρει στον αναγνώστη ανάγλυφα τη δημιουργική πορεία και τη μαγεία του Κ. Π. Καβάφη.

Ανατρέχουμε στον Καβάφη για να εκφράσουμε με τα δικά του λιτά, προσγειωμένα, συγκρατημένα λόγια δικές μας σκέψεις για τα δικά μας προβλήματα -αιώνια προβλήματα του ανθρώπινου βίου. Όπως συνηθίζουμε να λέμε τώρα -υπαρξιακά. Και θα ήθελα να προσθέσω -συνειδησιακά. Εκεί γίνεται και, πιστεύω, θα γίνεται πάντα η συνάντηση του Καβάφη με τους σημερινούς και μελλοντικούς αναγνώστες του.

Σόνια Ιλίνσκαγια

Περισσότερα
Εκδόσεις: Νάρκισσος
Έτος: 2003
ISBN-13: 9789608239098
ISBN-10: 9608239095
Κατηγορίες: Ποίηση, Κλασικά
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 12,56 €
8,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή