Τουριστικό Δίκαιο

Σαν καινούριο
Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Εξοικονομείς
29,00 €
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 30 €
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Πειραιάς, Αττική
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Ποιο είναι το θεσμικό πλαίσιο του τουρισμού; Πώς κατηγοριοποιούνται τα τουριστικά καταλύματα; Υπάρχουν και "ειδικές" τουριστικές υποδομές; Και για τα τουριστικά γραφεία, τι ισχύει; Τι είναι τα κέντρα προπονητικού τουρισμού και τι τα αυτοκινητοδρόμια; Πώς λειτουργούν οι τουριστικοί λιμένες, τα γήπεδα γκολφ, τα χιονοδρομικά και συνεδριακά κέντρα;

Το βιβλίο "Τουριστικό Δίκαιο" δίνει, με τρόπο απτό και κατανοητό, απαντήσεις σε όλα τα παραπάνω ερωτήματα, που αφορούν θεσμικές δομές και λειτουργίες του ιδιαίτερα σημαντικού και "ευαίσθητου" για την Ελλάδα χώρου του Τουρισμού. Στο έργο αναλύεται το βασικό νομικό πλαίσιο του Τουρισμού με αναφορές στη σχετική ισχύουσα νομοθεσία. Επιπλέον, εξετάζονται θέματα σχετικά με τη λειτουργία των τουριστικών επιχειρήσεων, των ειδικών τουριστικών υποδομών και των εμπλεκομένων φορέων εφαρμογής των νομοθετικών ρυθμίσεων στον τομέα του Τουρισμού. Το βιβλίο συνιστά ένα σύγχρονο εργαλείο που απευθύνεται στον Έλληνα νομικό, αλλά και σε κάθε επαγγελματία του χώρου και κοινωνό των τουριστικών υπηρεσιών της χώρας μας. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περισσότερα
Έτος: 2016
ISBN-13: 9789605625818
ISBN-10: 9605625814
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 54,00 €
25,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή