Προγραμματισμός για μηχανικούς με την Fortran 95/2003

Σαν καινούριο
΄Σε άριστη κατάσταση, αχρησιμοποίητο. χωρίς σημειώσεις --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Εξοικονομείς
5,00 €
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
Πληρωμή με PayPal, Alpha Bank και Τράπεζα Πειραιώς
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Ευδηλος, Βόρειο Αιγαίο
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Στη φυσική μας γλώσσα χρησιμοποιούμε μόνο μερικές εκατοντάδες λέξεις για τη καθημερινή μας επικοινωνία ενώ αναγνωρίζουμε πολλές χιλιάδες τις οποίες χρησιμοποιούμε σε πιο ειδικές περιπτώσεις, ανάλογα με την εμπειρία που διαθέτουμε. Το ίδιο συμβαίνει και με τις γλώσσες προγραμματισμού. Ένα μέρος τους θεωρείται βασικό και χρησιμοποιείται από όλους σε κάθε πρόγραμμα απλό ή σύνθετο, ενώ ένα άλλο μέρος τους εφαρμόζεται μόνο σε ειδικές περιπτώσεις προγραμμάτων και από πιο έμπειρους προγραμματιστές. Για το λόγο αυτό, το βιβλίο χωρίζεται σε δύο μέρη.

Το πρώτο μέρος ασχολείται με τα βασικά στοιχεία της γλώσσας προγραμματισμού, με τα οποία μπορεί να κατασκευαστεί η πλειοψηφία των επιστημονικών εφαρμογών που χρειάζεται ένας μηχανικός. Το πρώτο μέρος απευθύνεται αφ` ενός σε σπουδαστές με το στοιχειώδες (για μηχανικούς) μαθηματικό υπόβαθρο, οι οποίοι μαθαίνουν να λύνουν προβλήματα μηχανικών με προγραμματισμό, αφ` ετέρου σε μηχανικούς που είναι αρχάριοι στη Fortran ή τον προγραμματισμό γενικότερα.

Το δεύτερο μέρος παρουσιάζει πιο σύνθετα στοιχεία και προχωρημένες μεθόδους της κάθε γλώσσας για απαιτητικότερες εφαρμογές και για πιο έμπειρους προγραμματιστές, απαιτεί δε, μεγαλύτερο μαθηματικό και τεχνικό υπόβαθρο. Οι προχωρημένες μέθοδοι προγραμματισμού μιας γλώσσας, αν και δεν χρειάζονται συνήθως στους "απλούς χρήστες-προγραμματιστές", είναι απαραίτητες για τους μηχανικούς που ασχολούνται με την "έρευνα & ανάπτυξη" και με τη δημιουργία ολοκληρωμένων τεχνικών λύσεων και εφαρμογών.

[...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)

Περισσότερα
Συγγραφέας: Βασίλειος Χ. Μούσας
Εκδόσεις: Ίων
Έτος: 2006
ISBN-13: 9789604115679
ISBN-10: 9604115677
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 21,00 €
16,00 €
Αγγελίες του ίδιου πωλητή