ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με Box Now + metabook έως 10/2. Μάθε περισσότερα

Εισαγωγή στο μαθηματικό λογισμό

Σαν καινούριο
άθικτο, αχρησιμοποίητο, σε άριστη κατάσταση, δίχως φθορές ή σημειώσεις --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Εξοικονομείς
17,40 €
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
Πληρωμή με PayPal, Alpha Bank και Τράπεζα Πειραιώς
Παράδοση με Χέρι με χέρι και ΕΛΤΑ
Ευδηλος, Βόρειο Αιγαίο
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Το έργο αυτό γράφτηκε με τη φιλοδοξία να αποτελέσει πλήρες βοήθημα των σπουδαστών της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Αποτελεί μία ευκολονόητη εισαγωγή στον μαθηματικό λογισμό με στοιχεία αναλυτικής γεωμετρίας, άλγεβρας και ανάλυσης. Ένα πλήθος παραδειγμάτων και εφαρμογών βοηθούν στην εμπέδωση των εννοιών, αλλά και καθιστούν τους σπουδαστές ικανούς για τη μελέτη υπαρκτών προβλημάτων σε άλλους τομείς της επιστήμης, που τα Μαθηματικά δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά εργαλείο για τη σωστή προσέγγιση της πραγματικότητας.
Ενημερωτικά αναφέρουμε ότι στο βιβλίο αυτό, εκτός από την απαραίτητη θεωρία υπάρχουν 450 τουλάχιστον υποδειγματικά λυμένες εφαρμογές και πάνω από 1000 ασκήσεις με απαντήσεις και υποδείξεις, όπου φυσικά χρειάζονται. Ελπίζουμε ότι το έργο αυτό θα αποτελέσει ουσιαστικό βοήθημα για τους σπουδαστές και χρήσιμο βιβλίο για τους συναδέλφους.

[Απόσπασμα από το κείμενο του προλόγου]

Περισσότερα
Συγγραφέας: Όθων Παπαδήμας
Εκδόσεις: Σταμούλη Α.Ε.
Έτος: 1997
ISBN-13: 9789603511090
ISBN-10: 9603511099
Κατηγορίες: Μαθηματικά
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 28,40 €
11,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή