Η διοικητική και το μάρκετινγκ των τουριστικών προορισμών Μία βιώσιμη στρατηγική προσέγγιση των δραστηριοτήτων Marketing Management

Σαν καινούριο
Δεν έχει χρησιμοποιηθεί. --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Εξοικονομείς
24,74 €
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα και Eurobank
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Η δεύτερη έκδοση του βιβλίου παρουσιάζει μια σύνοψη από στοιχεία που επηρεάζουν το Μάρκετινγκ και τη Διοικητική των Τουριστικών Προορισμών. Εδώ, ο συγγραφέας στηρίχθηκε σε διάσπαρτες πηγές αρθρογραφίας, ηλεκτρονικών δημοσιεύσεων και συνεντεύξεις με στελέχη της τουριστικής αγοράς με σκοπό τον εμπλουτισμό και την ανανέωση των περιεχομένων του βιβλίου. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε:

-Στο Διαδίκτυο και τις προοπτικές που παρουσιάζονται στην ηλεκτρονική αγορά

-Στην ανανέωση των βιβλιογραφικών πηγών και τον εμπλουτισμό των ερευνητικών διαπιστώσεων

-Στις αλλαγές που συμβαίνουν στο περιβάλλον των τουριστικών προορισμών (π.χ. τεχνολογικές και θεσμικές επιδράσεις σήμερα όπως ο νέος Αναπτυξιακός Νόμος, τρομοκρατία, άνοδος τιμών πετρελαίου, διαδίκτυο και πληροφορική)

-Σε πρόσφατα παραδείγματα από τη διεθνή και ελληνική τουριστική αγορά και στον εμπλουτισμό του βιβλίου με εικόνες, σχήματα και επικαιροποιημένους πίνακες.

-Στον εμπλουτισμό των περιπτώσεων μελέτης (case study) που παρουσιάζονται στο τελευταίο κεφάλαιο

-Στην αντιμετώπιση των παροραμάτων που παρουσιάστηκαν στην πρώτη έκδοση του βιβλίου

-Στις μικρομεσαίες τουριστικές επιχειρήσεις

Κάθε κεφάλαιο του παρόντος ελπίζω να αποτελέσει μια ευχάριστη εμπειρία για τον αναγνώστη του. Για λόγους ευκολίας και μάθησης στα Κεφάλαια 1 μέχρι και 4 παρουσιάζονται επαναληπτικές ερωτήσεις που βοηθούν τον αναγνώστη να σχηματίσει μια σύντομη περίληψη του κάθε κεφαλαίου.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους επαγγελματίες, τους φίλους και την οικογένειά μου για την υπομονή που έδειξαν κατά τη συγγραφή και τον εμπλουτισμό της 2ης έκδοσης του βιβλίου. Επίσης αυτή την έκδοση την αφιερώνω στους πνευματικούς πατέρες και καθηγητές που με εισήγαγαν στην ακαδημαϊκή προσέγγιση και σκέψη, γενικότερα σε όλους τους προαναφερόμενους της 1ης έκδοσης, στους οικείους μου και στη μνήμη της μητέρας μου και του φίλου και εξαίρετου μαθηματικού και επιστήμονα καθ. Απόστολου Κομπότη που δεν βρίσκονται πλέον εν ζωή.

Δρ. Χ. Α. Βασιλειάδης, Θεσσαλονίκη, 2009 (Από τον πρόλογο στη δεύτερη έκδοση)

Περισσότερα
28,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή