Πνευματική ιδιοκτησία -βασική εμπορική νομοθεσία IV

Σαν καινούριο
Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 20 €
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Ηλιούπολη, Αττική
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Στο πρώτο μέρος, περιλαμβάνεται ο βασικός νόμος 2121/1993, για την πνευματική ιδιοκτησία και τα συγγενικά δικαιώματα, όπως ισχύει σήμερα μετά και την τελευταία τροποποίηση από το ν. 3905/2010, καθώς και μια κανονιστική υπουργική απόφαση κατ’ εξουσιοδότηση του ν. 2121/1993. Περιλαμβάνονται, επίσης,αποσπασματικές διατάξεις από άλλα νομοθετήματα που ρυθμίζουν βασικά ζητήματα του δικαίου πνευματικής ιδιοκτησίας και συγγενικών δικαιωμάτων.

Στο δεύτερο μέρος, περιλαμβάνονται ορισμένες γενικές διατάξεις από τη Συνθήκη για τη Λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΣΛΕΕ) που άπτονται του χώρου της πνευματικής ιδιοκτησίας και των συγγενικών δικαιωμάτων ενώ από το δευτερογενές ευρωπαϊκό δίκαιο, οι δέκα κοινοτικές Οδηγίες (το κοινοτικό κεκτημένο της πνευματικής ιδιοκτησίας) αναφέρονται –για λόγους οικονομίας– μόνον με βάση τα στοιχεία δημοσίευσής τους στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το σύνολο των Οδηγιών, εξάλλου, έχει ενσωματωθεί στο βασικό ν. 2121/1993 με αλλεπάλληλες τροποποιήσεις. Η πρόσβαση στο περιεχόμενο των Οδηγιών για κάθε ενδιαφερόμενο είναι δυνατή, επίσης, και μέσω του επίσημου δικτυακού τόπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης europa.eu.

Στο τρίτο μέ­ρος, τέλος, γίνεται απλή αναφορά των κυριότερων διεθνών συμβάσεων που έχει κυρώσει η Ελλάδα, με αναφορά του αριθμού και της χρονολογίας του νόμου επικύρωσης και του αριθμού ΦΕΚ που έχουν δημοσιευτεί.

Στόχος του παρόντος είναι να αποτελέσει ένα εύχρηστο εργαλείο μελέτης και έρευνας.

Περισσότερα
Εκδόσεις: Σάκκουλα
Έτος: 2014
ISBN-13: 9789605681722
ISBN-10: 9605681722
Κατηγορίες: Δίκαιο
4,00 €
Αγγελίες του ίδιου πωλητή