ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ

Σαν καινούριο
Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Εξοικονομείς
8,50 €
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Πατρα, Δυτική Ελλάδα
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Το βιβλίο αυτό, αποτελεί μια ολοκληρωμένη διαχείριση όλων των απαραίτητων μαθηματικών για προπτυχιακούς αλλά και μεταπτυχιακούς φοιτητών στα οικονομικά: λογισμός, άλγεβρα πινάκων, πιθανότητες, βελτιστοποίηση και δυναμική ανάλυση. Δίνεται έμφαση στα διαισθητικά επιχειρήματα και στην επίλυση προβλήματος, και οι μέθοδοι αποσαφηνίζονται μέσω προσεκτικά επιλεγμένων παραδειγμάτων, ασκήσεων και προβλημάτων επιλεγμένων από κεντρικές περιοχές της μοντέρνας οικονομικής ανάλυσης.

Ξεκάθαρα, συστηματικά, και δομημένο ξεκινώντας από βασικές γνώσεις, το βιβλίο αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ακαδημαϊκά μαθήματα διαφορετικού επιπέδου, για φοιτητές με προηγούμενες γνώσεις στον λογισμό ή και όχι, αλλά και για ατομικά χρήση. Τα δύο τελευταία κεφάλαια παρέχουν μια εισαγωγή στην αυστηρή μαθηματική ανάλυση που χρησιμοποιείται στο τελευταίο έτος των οικονομικών σπουδών, και δύο κεφάλαια στην θεωρία πιθανοτήτων, που παρέχουν το απαραίτητο μαθηματικό υπόβαθρο για ανώτερου επιπέδου μαθήματα στην οικονομική θεωρία, στην οικονομετρία και τα χρηματοοικονομικά. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περισσότερα
Συγγραφείς: Malcolm Pemberton - Nicholas Rau
Εκδόσεις: Broken Hill Publishers Ltd
Έτος: 2018
ISBN-13: 9789925563074
ISBN-10: 9925563070
Κατηγορίες: Θετικές επιστήμες
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 58,50 €
50,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή