Βιολογία Γ΄ λυκείου θετικών σπουδών

Πολύ καλή κατάσταση
Φέρει αρκετές σημειώσιες αλλα κανενα σκισιμο ή λεκε. τιμη πολιτείας --> 23.75 ευρώ τιμη βιβλιοπωλείου -->29.68 ευρώ --- Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Εξοικονομείς
11,73 €
Πληρωμή με PayPal
Παράδοση με Χέρι με χέρι
Νίκαια, Αττική
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Στο βοήθημα αυτό, επιχειρήσαμε να παρουσιάσουμε τη θεωρία του σχολικού βιβλίου με όσο το δυνατόν πιο κατανοητό τρόπο. Χρησιμοποιήσαμε λοιπόν, περισσότερες από 200 έγχρωμες εικόνες και σχεδιαγράμματα με σκοπό να αποκτήσει ο μαθητής μια εικόνα για όσα αναφέρονται στο σχολικό εγχειρίδιο και δεν είναι δυνατό να τα δει, έτσι ώστε να είναι ευκολότερη η απομνημόνευσή τους. Παραθέτουμε, επίσης, πολλές συμπληρωματικές πληροφορίες που αναλύουν περισσότερο κάποια δυσνόητα κομμάτια της ύλης ή απαντούν σε απορίες που είναι δυνατό να δημιουργηθούν στο μαθητή κατά την ανάγνωση του σχολικού βιβλίου. Οι πληροφορίες αυτές έχουν βοηθητικό ρόλο και σε καμία περίπτωση δεν προτείνουμε να τις αποστηθίσει ο μαθητής.

Η ροή του βοηθήματος αυτού ακολουθεί τη ροή της θεωρίας του σχολικού βιβλίου. Επιπροσθέτως, όπου απαιτείται, υπάρχουν αναφορές σε άλλα σημεία του σχολικού βιβλίου, έτσι ώστε να προετοιμάζεται ο μαθητής για πιθανές συνδυαστικές ερωτήσεις. Στο τέλος κάθε κεφαλαίου υπάρχουν απαντημένες ερωτήσεις αυξημένου βαθμού δυσκολίας. Σε κάθε κεφάλαιο υπάρχουν ερωτήσεις ανάπτυξης της θεωρίας, ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής και ερωτήσεις σωστού - λάθους. Οι ερωτήσεις αυτές καλύπτουν όλη την έκταση της ύλης του κεφαλαίου και είναι τοποθετημένες σε σειρά με βάση τη θεωρία του σχολικού βιβλίου, έτσι ώστε να είναι δυνατό να απαντηθούν και μέσα στην τάξη κατά τη διάρκεια του μαθήματος.

Σε όλα τα κεφάλαια (εκτός από το 8ο και το 9ο) υπάρχει μεθοδολογία για όλα τα είδη των ασκήσεων του κεφαλαίου, καθώς και λυμένες ασκήσεις. Επειδή στις πανελλαδικές εξετάσεις δε βαθμολογείται μόνο το αριθμητικό αποτέλεσμα μιας άσκησης αλλά και η αιτιολόγηση της λύσης, οι λυμένες ασκήσεις εμπεριέχουν επιπλέον και όλα τα κομμάτια της θεωρίας που πιστεύουμε ότι πρέπει να υπάρχουν σε μια ολοκληρωμένη απάντηση και αποτελούν τη δική μας προσέγγιση στο 4ο θέμα των εξετάσεων.

Περισσότερα
Εκδόσεις: Smart Learn
Έτος: 2015
ISBN-13: 9789609950824
ISBN-10: 9609950825
Κατηγορίες: Γ' λυκείου, Βιολογία
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 23,73 €
12,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή