Καλή κατάσταση
Οι σελίδες μπορεί να έχουν περιορισμένες σημειώσεις και highlight. Ίσως έχει ετικέτα από βιβλιοθήκη.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Στο Βιβλίο περιγράφεται η ατομική επιθετική και αμυντική τεχνική των καλαθοσφαιριστών και καλαθοσφαιστριών. Συγκεκριμένα, γίνεται λεπτομερής ανάλυση σε όλες τις δεξιότητες της καλαθοσφαίρισης, που αφορούν:
-την ατομική τεχνική, επίθεσης και άμυνας,
-τη μεθοδολογική προσέγγιση διδασκαλίας,
-την επισήμανση των λαθών στην τεχνική εκτέλεση του αθλητή και τον τρόπο διόρθωσής τους,
-την κατανόηση και εμπέδωση των γνωστικών αντικειμένων της καλαθοσφαίρισης με ερωτηματολόγια πολλαπλής επιλογής, καθώς και την πρακτική αξιολόγησής τους,
-την παρουσίαση απλών και συνδυαστικών ασκήσεων, βοηθητικών μέσων και υλικών, καθώς και παιγνιωδών παιδαγωγικών δραστηριοτήτων όλων των αναπτυξιακών ηλικιών, για τη σωστή εκμάθηση και εξάσκηση των γενικών και ειδικών κινητικών δεξιοτήτων της ατομικής τεχνικο-τακτικής συμπεριφοράς στην καλαθοσφαίριση, εμπλουτίζοντας τη διδακτική διαδικασία.
Πιστεύουμε ότι το συγκεκριμένο βιβλίο θα βοηθήσει σημαντικά τους καλαθοσφαιριστές όλων των αναπτυξιακών ηλικιών, τους μαθητές προσχολικής, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τους φοιτητές των Τ.Ε.Φ.Α.Α., τους προπονητές και τους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής. Τέλος, ευελπιστούμε ότι θα συμβάλλει και στον εμπλουτισμό της περιορισμένης βιβλιογραφίας για τις αναπτυξιακές ηλικίες στην αθλοπαιδιά της καλαθοσφαίρισης.

[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Περισσότερα
Τίτλος: Basketball
Συγγραφέας: Συλλογικό έργο
Εκδόσεις: Salto
Έτος: 2010
ISBN-13: 9789602781739
ISBN-10: 9602781734
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: Εξαντλημένο
15,00 €
Αγγελίες του ίδιου πωλητή