ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ 0,99 € με Box Now + metabook έως 30/4. Αγόρασε τώρα

Εταιρική Επικοινωνία

Σαν καινούριο
Άθικτο. --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Μεταφορικά 0,99 € με Box Now + metabook. Ισχύει έως 30 Απρ 2023
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 70 € με ΕΛΤΑ
Μεταφορικά 1,90 € για όσα βιβλία αγοράσεις με Box Now + metabook
Εξοικονομείς
4,88 €
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς
Παράδοση με Box Now + metabook, Χέρι με χέρι και ΕΛΤΑ
Σέρρες, Κεντρική Μακεδονία
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Το βιβλίο καλύπτει όλες τις σύγχρονες πτυχές της Εταιρικής Επικοινωνίας: Ενδιαφερόμενα μέρη, σχέσεις με τα ΜΜΕ, επικοινωνία με τους εργαζόμενους, διαχείριση θεμάτων, διαχείριση κρίσεων, κοινωνικά δίκτυα, σχέσεις με την κοινότητα, Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, εταιρική ταυτότητα, εταιρική φήμη κ.ά.

Η τέταρτη αναθεωρημένη και ενημερωμένη έκδοση περιλαμβάνει:

  • Ένα νέο κεφάλαιο σχετικά με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παράλληλα με ευρύτερη κάλυψη των νέων μέσων στα υπάρχοντα κεφάλαια.
  • Νέο ενημερωμένο υλικό σχετικά με τα πρότυπα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, τη διακρατική διακυβέρνηση και την εταιρική υπηκοότητα.
  • Μεγαλύτερη εστίαση στις σχέσεις με τα μέσα ενημέρωσης, την εσωτερική επικοινωνία, την ηγετική επικοινωνία και την επικοινωνιακή διαχείριση της αλλαγής.
  • Νέες ολοκληρωμένες και σύντομες διεθνείς μελέτες περίπτωσης.

Η Εταιρική Επικοινωνία αποτελεί απαραίτητο ανάγνωσμα για τους φοιτητές στους τομείς της Εταιρικής Επικοινωνίας, Οργανωσιακής Επικοινωνίας, Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνιακού Μάρκετινγκ, και μια ανεκτίμητη πηγή στοχασμού για τους επαγγελματίες.

Ο Joep Cornelissen είναι καθηγητής Εταιρικής Επικοινωνίας, στο Πανεπιστήμιο VU του `Aμστερνταμ. 

Έγραψαν για το βιβλίο:

«Ο Joep Cornelissen έχει καταφέρει ένα εξαιρετικά δύσκολο εγχείρημα: συνδυάζει την αδιάσειστη θεωρία με την πρακτική εφαρμογή, σε μια εμπεριστατωμένη και ευανάγνωστη εξέταση του θέματος. Η τελευταία έκδοση του έργου Εταιρική Επικοινωνία επιβεβαιώνει ξανά τη θέση του βιβλίου ως του θεμελιώδους βιβλίου επί του θέματος».

Professor Anne Gregory, 

PhD, Chair, Global Alliance for PR and Communication Management and Director, Centre for Public Relations Studies, Leeds Business School

«Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο της τέταρτης έκδοσης του βιβλίου Εταιρική Επικοινωνία είναι η ικανότητα του Cornelissen να επιτυγχάνει τόσο ολοκλήρωση όσο και ευρύτητα. Υπάρχει μια συνοχή που ενώνει το ευρύ φάσμα θεμάτων που αποτελούν την εταιρική επικοινωνία».

Professor W. Timothy Coombs, 

Nicholson School of Communication, University of Central Florida

«Το βιβλίο αυτό είναι θησαυρός... Η τέταρτη έκδοση ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις της δεκαετίας του 2010, με τις ενημερωμένες ενότητες σχετικά με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην παγκόσμια φύση της εταιρικής επικοινωνίας».

Professor Leena Louhiala-Salminen, 

Aalto University School of Business, Helsinki

Περισσότερα
Συγγραφέας: Joep Cornelissen
Εκδόσεις: Δίαυλος
Έτος: 2016
ISBN-13: 9789605313548
ISBN-10: 9605313545
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 19,88 €
15,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή