ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΔΙΤΟΜΟ)

Σαν καινούριο
Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Εξοικονομείς
38,70 €
Παράδοση με ΕΛΤΑ, ΕΛΤΑ Αντικαταβολή και Χέρι με χέρι
Αθήνα, Αττική
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Το βιβλίο οργάνωσης υπολογιστών με τις μεγαλύτερες πωλήσεις σε όλο τον κόσμο έχει ενημερωθεί πλήρως ώστε να εστιάζει πλέον στην επαναστατική αλλαγή που συμβαίνει σήμερα στη βιομηχανία: τη μετάβαση από τους μονοεπεξεργαστές στους πολυπύρηνους μικροεπεξεργαστές. Αυτή η νέα έμφαση στην παραλληλία υποστηρίζεται από το ενημερωμένο περιεχόμενο του βιβλίου, το οποίο αντανακλά τις νεότερες τεχνολογίες με παραδείγματα που υπογραμμίζουν τις πρόσφατες σχεδιάσεις επεξεργαστών και τα πρότυπα μετροπρογραμμάτων.

Όπως και στις προηγούμενες εκδόσεις του βιβλίου, ένας επεξεργαστής MIPS είναι ο πυρήνας που χρησιμοποιείται για την παρουσίαση των θεμελιωδών αρχών των τεχνολογιών του υλικού, της συμβολικής γλώσσας, της αριθμητικής υπολογιστών, της διοχέτευσης, των ιεραρχιών μνήμης, και της εισόδου/εξόδου.

Συμπεριλαμβάνονται επίσης ενότητες για τις αρχιτεκτονικές ARM και x86.

Στην ιστοσελίδα της ελληνικής έκδοσης του βιβλίου παρέχεται μια εργαλειοθήκη με προσομοιωτές και μεταγλωττιστές, καθώς και ηλεκτρονικά εκπαιδευτικά εγχειρίδια (στα Αγγλικά) για τη χρήση τους. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Οι Patterson και Hennessy βελτίωσαν σε μεγάλο βαθμό αυτό που ήταν ήδη το χρυσό πρότυπο των βιβλίων. Στο ταχέως εξελισσόμενο πεδίο της αρχιτεκτονικής υπολογιστών, έχουν συγκεντρώσει έναν εντυπωσιακό αριθμό πρόσφατων μελετών περιπτώσεων και σύγχρονων θεμάτων σε ένα πλαίσιο θεμελιωδών γνώσεων των οποίων η αξία έχει αποδειχθεί στο χρόνο» (Fred Chong, University of California at Santa Barbara)

«Η νέα κάλυψη των πολυεπεξεργαστών και της παραλληλίας είναι εφάμιλλη του υψηλού επιπέδου αυτού του καλογραμμένου κλασικού βιβλίου. Παρέχει καλά τεκμηριωμένες, σταδιακές εισαγωγές στα νέα θέματα, καθώς και πολλές λεπτομέρειες και παραδείγματα που πηγάζουν από το τρέχον υλικό των υπολογιστών» (John Greiner, Rice University)

Περισσότερα
Συγγραφείς: David A. Patterson - John L. Hennessy
Εκδόσεις: ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ
Έτος: 2010
ISBN-13: 9789604613519
ISBN-10: 9604613510
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 103,70 €
65,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή