ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με Box Now + metabook έως 10/2. Μάθε περισσότερα

Συστήματα βάσεων δεδομένων SQL

Σαν καινούριο
Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Δωρεάν μεταφορικά για αποστολές στο δίκτυο της Box Now. Ισχύει για αγορές έως 10 Φεβ 2023
Παράδοση με ΕΛΤΑ, ΕΛΤΑ Αντικαταβολή, Χέρι με χέρι και Box Now + metabook
Αθήνα, Αττική
Λεπτομέρειες του βιβλίου

[...] Το βιβλίο θα είναι χρήσιμο σε όλους εκείνους που θέλουν να αποκτήσουν σύγχρονη, εμπεριστατωμένη και ολοκληρωμένη γνώση πάνω στο θέμα του λογισμικού των βάσεων δεδομένων, καθώς και να κατανοήσουν τη σχετική ορολογία και τις τεχνικές ανάπτυξης εφαρμογών. Επειδή η ύλη του βιβλίου δεν προϋποθέτει γνώση των συστημάτων βάσεων δεδομένων, αλλά στοιχειώδη γνώση υπολογιστών και προγραμματισμού, συνιστάται σε:

- Προπτυχιακούς φοιτητές ΑΕΙ και ΤΕΙ.

- Μεταπτυχιακούς φοιτητές που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το λογισμικό της βάσης ως εργαλείο για το χειρισμό δεδομένων.

- Προγραμματιστές που πρόκειται να αρχίσουν να προγραμματίζουν κάτω από ένα περιβάλλον DBMS.

- Αναλυτές συστημάτων που αναλαμβάνουν να εκτιμήσουν τη σκοπιμότητα εισαγωγής ενός DBMS σε έναν οργανισμό.

- Διαχειριστές βάσεων δεδομένων που επιθυμούν να αποκτήσουν επαρκή και ολοκληρωμένη γνώση γύρω από την αρχιτεκτονική των βάσεων δεδομένων, τις σχετικές με αυτή δομές και ενότητες λογισμικού, καθώς και τις τεχνικές όσον αφορά την εγκατάσταση και τη συντήρηση της βάσης.

- Διευθυντές μηχανογράφησης που πρόκειται να αξιολογήσουν προτάσεις για μηχανογράφηση ή μηχανοργάνωση και να καθορίσουν κατάλληλες διοικητικές θέσεις για την αποτελεσματική υποστήριξη τόσο της βάσης δεδομένων όσο και ολόκληρου του πληροφοριακού συστήματος. [...]

Εμμανουήλ Ι. Γιαννακουδάκης

Περισσότερα
Εκδόσεις: Μπένου Ε.
Έτος: 2009
ISBN-13: 9789608512283
ISBN-10: 960851228X
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: Εξαντλημένο
15,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή