ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ 0,99 € με Box Now + metabook έως 30/4. Αγόρασε τώρα

90 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Σαν καινούριο
Κυριολεκτικά καινούργιο. Με την ζελατίνα του. Δεν έχει ανοιχτεί. --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Μεταφορικά 0,99 € με Box Now + metabook. Ισχύει έως 30 Απρ 2023
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι και Box Now + metabook
Γλυφάδα, Αττική
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Ξεκινώντας την προσπάθεια, εγώ και οι συνεργάτες μου σκοπεύαμε στη συγγραφή ενός απλού βοηθήματος, με κύριους αποδέκτες τους φοιτητές μας. Συμπλήρωμα της πανεπιστημιακής διδασκαλίας, με σημείο αναφοράς την επαφή θεωρίας και πράξεως.

Βλέποντας το έργο ολοκληρωμένο, με ικανοποίηση, όχι όμως και έκπληξη, διαπιστώνω ότι το παραχθέν αποτέλεσμα υπερβαίνει το στόχο του. Οι συνεργάτες μου είχαν συμβολές ευρείες ποσοτικά, προχωρημένες ποιοτικά και άρτιες πληροφοριακά.

Στέκομαι ονομαστικά στους δύο νεότερους από τους συνεργάτες, αφού οι δύο άλλοι (: ο επίκουρος καθηγητής Αθανάσιος Ζαχαριάδης και ο επιστημονικός συνεργάτης Ιωάννης Σκορδαλός) είναι ήδη γνωστοί άξιοι επιστήμονες. Ο Νικόλαος Βασιλειάδης και ο Στέφανος Τσάκος είναι νέα παιδιά με ασυνήθη για τη φάση που διανύουν κατάρτιση, επιστημοσύνη και εργατικότητα. Μα πιο πολύ, δύο νέα παιδιά με σπάνιο ήθος και αδαμάντινο χαρακτήρα. Χρέος μου είναι να δημοσιοποιήσω την εκτίμησή μου αυτή, μαζί με τη διευκρίνιση ότι η συμβολή του καθενός και σαφώς διακριτή και απολύτως αυτοδύναμη είναι.

Με τούτες τις σκέψεις παραδίδω το παρόν πόνημα στην κυκλοφορία, με την προσδοκία ότι πρωτίστως οι φοιτητές μας και δευτερευόντως οι άλλοι νομικοί θα βρουν προστρέχοντας σ" αυτό κάποια βοήθεια. (Λάμπρος Χ. Μαργαρίτης, από τον πρόλογο της έκδοσης)

Περισσότερα
Έτος: 2016
ISBN-13: 9789605625610
ISBN-10: 960562561X
Κατηγορίες: Δίκαιο
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 49,50 €
25,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου