Κλεοπάτρα

Πολύ καλή κατάσταση
Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Εξοικονομείς
1,52 €
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
Πληρωμή με PayPal
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Ηράκλειο, Αττική
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Την αποκάλεσαν ειρωνικά, Θεά Φιλοπάτωρ, γιατί μισούσε θανάσιμα τον πατέρα της, τον Πτολεμαίο ΙΒ", τον "Αυλητή", τον υποτελή της Ρώμης. Θεά δεν χωρούσε καμία αμφιβολία πως ήταν. Περήφανη για την ελληνική καταγωγή της, πανέξυπνη και φιλόδοξη, αντί να υποκύψει μπροστά στην κοσμοκράτειρα Ρώμη, αποφασίζει να την πλήξει χρησιμοποιώντας τη γοητεία και την εξυπνάδα της.

Γίνεται ερωμένη του Ιουλίου Καίσαρα και βασίλισσα του κόσμου στο πλευρό του. Μετά την απροσδόκητη δολοφονία του, στρέφεται στον διάδοχό του, τον Μάρκο Αντώνιο που θα την ερωτευθεί παράφορα εγκαταλείποντας τη γυναίκα του. Όταν απέτυχε να σαγηνέψει τον Οκταβιανό, και για να μη γίνει το σύμβολο του θριάμβου του, προτίμησε την αυτοκτονία... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Οι αγγελιαφόροι έφτασαν το ταχύτερο δυνατόν. Βρήκαν τους φρουρούς στις θέσεις τους. Αυτοί δεν είχαν αντιληφθεί τίποτε. Όταν όμως άνοιξαν τις θύρες, την αντίκρυσαν νεκρή, ξαπλωμένη σε μια χρυσή κλίνη, στολισμένη με όλα της τα κοσμήματα..." (Πλούταρχος)

Περισσότερα
Τίτλος: Κλεοπάτρα
Συγγραφέας: Emil Ludwig
Εκδόσεις: Ενάλιος
Έτος: 1997
ISBN-13: 9789605360108
ISBN-10: 9605360101
Κατηγορίες: Λογοτεχνία
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 8,52 €
7,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή