ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ 0,99 € με Box Now + metabook έως 30/4. Αγόρασε τώρα

Η απόκρυφη διδασκαλία της Μαρίας Μαγδαληνής

Σαν καινούριο
Άψογο, Αδιάβαστο --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Μεταφορικά 0,99 € με Box Now + metabook. Ισχύει έως 30 Απρ 2023
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 100 € με ΕΛΤΑ
Μεταφορικά 1,90 € για όσα βιβλία αγοράσεις με Box Now + metabook
Εξοικονομείς
0,80 €
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς
Παράδοση με Box Now + metabook και ΕΛΤΑ
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Αυτή είναι η ιστορία της Μαρίας της Μαγδαληνής όπως δεν έχει ειπωθεί ποτέ ξανά. Πράγματι παντρεύτηκε τον Ιησού, πράγματι γέννησε το παιδί Του, αλλά η σημασία του προσώπου της Μαγδαληνής είναι πολύ βαθύτερη και σημαντική.

Ο Ιησούς της έδωσε τον τίτλο "Μαγδαληνή" - που σημαίνει και "πύργος" και "εξαίσια" - επειδή την αναγνώρισε ως σύντροφό του και συνδιδασκάλισσα. Την αποκαλούσε επίσης "το Παν" και "Εωσφόρο Μαρία". Οι μυστικές διδασκαλίες της, οι οποίες αποκαλύπτονται σε αυτό το βιβλίο, αποτελούν το δώρο της Μαρίας στην ανθρωπότητα, ένα δώρο που σηματοδοτεί τη Νέα Εποχή.

Το βιβλίο περιλαμβάνει και το καλά κρυμμένο τμήμα του Ευαγγελίου της Μαρίας, που εκδίδεται για πρώτη φορά, προσφέροντας το κρυφό κλειδί που ξεκλειδώνει τις δυνάμεις της ψυχής, του επόμενου σταδίου εξέλιξης της ανθρωπότητας.

Είναι μια ιστορία δολοπλοκίας, αποσιώπησης και προκατάληψης - αλλά και μια ιστορία ελπίδας, περίλαμπρης φώτισης καθώς και υπόσχεσης για ειρήνη και ολοκλήρωση στον υπέρτατο βαθμό. Οι μυστικές διδασκαλίες της Μαρίας αγγίζουν τις πιο ευαίσθητες χορδές μας - και εξηγούν πολλά για εμάς τους ανθρώπους. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περισσότερα
Συγγραφέας: Claire Nahmad
Εκδόσεις: Ισόρροπον
Έτος: 2006
ISBN-13: 9789606666254
ISBN-10: 9606666255
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 16,80 €
16,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή