ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ 0,99 € με Box Now + metabook έως 30/4. Αγόρασε τώρα

Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Σαν καινούριο
Η σειρά "Καινοτομίες στην Εκπαίδευση" αποβλέπει να συμβάλλει στη σθεναρή περιχάραξη του εκπαιδευτικού έργου και της διδακτικής πράξης των υποψηφίων και των υπηρετούντων διδασκόντων με δημοσιεύσεις σχετικών με την πραγμάτωση καινοτόμων θεμάτων. Η σειρά απευθύνεται σε όσους εμπλέκονται με τα εκπαιδευτικά δρώμενα. Το βιβλίο αυτό κατευθυνόμενο σε όλη την έκτασή του από την προσπάθεια απάντησης στην ερώτηση "πως μπορεί να γίνεται η διδασκαλία καλύτερα;", παρουσιάζει τα δομικά στοιχεία της διδασκαλίας και τις προϋποθέσεις αυτής (ανθρωπογενείς και κοινωνικο-πολιτιστικές) και αναλύει αυτά / αυτές. Η ανάλυση αυτών προσφέρει ένα ευρύ πεδίο για διδακτικο-θεωρητικές σκέψεις και η εξέτασή τους και η θεώρησή τους προσδίδουν στη διδακτική πράξη επιστημονικότητα και κάνουν αυτή μια συνειδητή διαδικασία". --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Μεταφορικά 0,99 € με Box Now + metabook. Ισχύει έως 30 Απρ 2023
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 20 € με Box Now + metabook
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς, Eurobank, Εθνική Τράπεζα, Alpha Bank, Visa και Mastercard
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι, Box Now + metabook, Speedex και Γενική Ταχυδρομική
Κόρινθος, Πελοπόννησος
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Η σειρά "Καινοτομίες στην Εκπαίδευση" αποβλέπει να συμβάλλει στη σθεναρή περιχάραξη του εκπαιδευτικού έργου και της διδακτικής πράξης των υποψηφίων και των υπηρετούντων διδασκόντων με δημοσιεύσεις σχετικών με την πραγμάτωση καινοτόμων θεμάτων. Η σειρά απευθύνεται σε όσους εμπλέκονται με τα εκπαιδευτικά δρώμενα.

Το βιβλίο αυτό κατευθυνόμενο σε όλη την έκτασή του από την προσπάθεια απάντησης στην ερώτηση "πως μπορεί να γίνεται η διδασκαλία καλύτερα;", παρουσιάζει τα δομικά στοιχεία της διδασκαλίας και τις προϋποθέσεις αυτής (ανθρωπογενείς και κοινωνικο-πολιτιστικές) και αναλύει αυτά / αυτές. Η ανάλυση αυτών προσφέρει ένα ευρύ πεδίο για διδακτικο-θεωρητικές σκέψεις και η εξέτασή τους και η θεώρησή τους προσδίδουν στη διδακτική πράξη επιστημονικότητα και κάνουν αυτή μια συνειδητή διαδικασία". [. . .] (Από την έκδοση)

Περισσότερα
Συγγραφέας: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΕΛΛΟΣ
Εκδόσεις: ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΑΦΟΙ
Έτος: 2008
ISBN-13: 9789603439394
ISBN-10: 9603439398
Κατηγορίες: Παιδαγωγική
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: Εξαντλημένο
10,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή