Εισαγωγή στην οικονομική

Σαν καινούριο
Δεν το άνοιξα καθόλου ! Είναι ολοκαίνουργιο --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Εξοικονομείς
48,98 €
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα
Παράδοση με Χέρι με χέρι
Πολίχνη, Κεντρική Μακεδονία
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Η οικονομική επιστήμη παρουσιάζει εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον για να την αφήσουμε στα χέρια των επαγγελματιών οικονομολόγων. Επηρεάζει όλα σχεδόν όσα κάνουμε, όχι απλώς στη δουλειά ή στα καταστήματα, αλλά και στο σπίτι μας ή την ώρα της κάλπης. Επηρεάζει την εικόνα που έχουμε για τον πλανήτη μας, το μέλλον που θα ανήκει στα παιδιά μας, το βαθμό του ενδιαφέροντός μας για τους φτωχούς και τους ανήμπορους, και τους πόρους που διαθέτουμε για την προσωπική μας ευχαρίστηση.
Τα θέματα αυτά συζητούνται καθημερινά στις καφετέριες και τα λεωφορεία, καθώς και στα υπουργικά συμβούλια και τις αίθουσες συσκέψεων. Η επίσημη μελέτη της οικονομικής επιστήμης είναι συναρπαστική, επειδή μας προσφέρει εργαλεία που μας επιτρέπουν την καλύτερη κατανόηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε. Όλοι ξέρουν ότι μια μηχανή που βγάζει καπνούς είναι κακό σημάδι, ορισμένες φορές, όμως, μόνον ένας εκπαιδευμένος μηχανικός μπορεί να δώσει τη σωστή συμβουλή για το πώς θα επισκευαστεί.
Το βιβλίο αυτό έχει σχεδιαστεί για να σας διδάξει αυτά τα εργαλεία και να σας εξασκήσει στη χρήση τους. Κανείς δεν μπορεί να κουβαλήσει μια τεράστια εργαλειοθήκη σε μεγάλη απόσταση. Οι χρήσιμες εργαλειοθήκες είναι αρκετά μικρές για να είναι φορητές, αλλά περιέχουν πολλά δοκιμασμένα εργαλεία που βοηθούν στην αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων και των απρόβλεπτων καταστάσεων. Με την πρακτική εξάσκηση θα δείτε ότι η ανάλυση αυτή είναι εντυπωσιακά διαφωτιστική ως προς την καθημερινή μας ζωή. Το βιβλίο αυτό έχει σχεδιαστεί για να κάνει την οικονομική επιστήμη να φαίνεται τόσο χρήσιμη όσο πράγματι είναι.

[Απόσπασμα από το κείμενο του προλόγου]

Περισσότερα
Συγγραφείς: David Begg - Rudiger Dornbusch - Stanley Fischer
Εκδόσεις: Κριτική
Έτος: 2011
ISBN-13: 9789602187357
ISBN-10: 9602187352
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 66,98 €
18,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή