Βασικές αρχές φυσιολογίας του ανθρώπου

Πολύ καλή κατάσταση
Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Εξοικονομείς
32,30 €
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 50 €
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
Πληρωμή με Eurobank και Εθνική Τράπεζα
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Αργυρούπολη, Αττική
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Αφήστε τις όμορφες απεικονίσεις από την συλλογή του Netter να ενισχύσουν τις γνώσεις σας στη φυσιολογία. Οι αναγνωρισμένοι φυσιολόγοι, Susan Mulroney και Adam Myers της ιατρικής σχολής του Georgetown, σας παρουσιάζουν μία σειρά κειμένων αναφοράς που είναι λογικά στη δομή τους και εύκολα στην ανάγνωσή τους. Κείμενα που είναι ιδανικά για τη βασική κατανόηση του αντικειμένου, για ανακεφαλαίωση ή ως συμπλήρωμα. Καθώς το βιβλίο είναι οργανωμένο κατά συστήματα, κάθε κεφάλαιό του παρουσιάζει ανατομικές και ιστολογικές εικόνες, σε συνδυασμό με διαγράμματα φυσιολογικών αρχών, έτσι ώστε το βιβλίο να είναι ιδανικό για την κατανόηση εννοιών που απαντώνται σε πολλά συστήματα. Τα κλινικά παραδείγματα που περιέχει παρουσιάζουν τις βασικές φυσιολογικές έννοιες καθώς και την εφαρμογή τους στην ιατρική γενικότερα.
- Περιέχει όμορφα και καθαρά στην παρουσίαση, σχέδια και διαγράμματα, από τη συλλογή του Netter για την απεικόνιση των σημαντικών εννοιών και για την ενίσχυση της `οπτικής κατανόησης` του αντικειμένου.
- Διασυνδέει τη βασική επιστήμη με κλινικά παραδείγματα για την καλύτερη κατανόηση και εφαρμογή των βασικών αρχών.
- Ακολουθεί τον κλινικό προσανατολισμό των εξετάσεων λήψης της αδείας ασκήσεως του ιατρικού επαγγέλματος, με ιδιαίτερη έμφαση στην εξέλιξη της νόσου ώστε να είναι δυνατή η σύνδεση με την παθοφυσιολογία.
- Έχει ερωτήσεις ανακεφαλαίωσης στο τέλος κάθε κεφαλαίου για την καλύτερη εξάσκηση και την προετοιμασία για τις εξετάσεις.
Ενισχύστε τις γνώσεις σας στη φυσιολογία με τον τρόπο του Netter!

[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Περισσότερα
Συγγραφέας: Susan E. Mulroney
Έτος: 2010
ISBN-13: 9789604890699
ISBN-10: 9604890697
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 62,30 €
30,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή