Σαν καινούριο
Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 40 €
Πληρωμή με PayPal
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Αγ. Ιωάννης Ρέντης, Αττική
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Η πρώτη έκδοση του βιβλίου "Φυσική" των D. Halliday και R. Resnick εμφανίστηκε το 1960. Μέχρι σήμερα κατέχει μία ξεχωριστή θέση ανάμεσα στα πανεπιστημιακά συγγράμματα, γεγονός που αποδεικνύεται από τις τρεις έως σήμερα επενεκδόσεις του. Η παρούσα είναι η τέταρτη έκδοση και φέρει τη σφραγίδα ενός ακόμη συγγραφέα, του K. Krane. Το κείμενο έχει αναβαθμιστεί σε σημαντικό βαθμό και συμπεριλαμβάνει τις νέες ανακαλύψεις της φυσικής. Παράλληλα, ο τρόπος παρουσίασης των θεμάτων ακολουθεί μια σύγχρονη παιδαγωγική μέθοδο. Βασισμένοι στη διδακτική εμπειρία, στα σχόλια των πολυάριθμων αναγνωστών και στις εισηγήσεις μιας έμπειρης συγγραφικής ομάδας, οι συγγραφείς παρουσιάζουν με τρόπο αυστηρό αλλά και κατανοητό μια πλήρη εισαγωγή στα θεμελιώδη κεφάλαια της φυσικής επιστήμης. Για τον απαιτητικό αναγνώστη, όμως, το κείμενο προσφέρει επιπλέον υλικό απαραίτητο για βαθύτερη και αναλυτικότερη μελέτη.

Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα χάρτη της φυσικής. Υπάρχουν πολλοί δρόμοι, εύκολοι ή δύσκολοι, γραφικοί ή δύσβατοι, δεν είναι όμως απαραίτητο να τους διαβεί κανείς όλους στο πρώτο ταξίδι. Ο αληθινός ταξιδιώτης θα επιστρέψει στο χάρτη για να εξερευνήσει τις περιοχές που προσπέρασε στα προηγούμενα ταξίδια του. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)

Περισσότερα
Εκδόσεις: Πνευματικός
Έτος: 2009
ISBN-13: 9789607258748
ISBN-10: 9607258746
Κατηγορίες: Φυσική
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: Εξαντλημένο
9,50 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή