Οικονομικά μαθηματικά

Σαν καινούριο
Αριστη κατασταση --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Παλαιόχωρα, Κρήτη
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους φοιτητές και σπουδαστές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, στους σπουδαστές των κέντρων ελεύθερων σπουδών και στους σπουδαστές των ΙΕΚ οικονομικής κατεύθυνσης, για τους οποίους καλύπτει το 100% της προβλεπόμενης διδακτέας ύλης.
Επίσης το βιβλίο αυτό έχει γραφτεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να καλύψει όλες τις ανάγκες των ενδιαφερομένων σε θέματα σχετικά με τα Χρηματοοικονομικά Μαθηματικά, τις Τραπεζικές Εργασίες, τους σύγχρονους χρηματοπιστωτικούς θεσμούς, την αξιολόγηση των επενδύσεων και σε θέματα που έχουν σχέση με το χρηματιστήριο αξιών και το χρηματιστήριο παραγώγων.
Η παρούσα εργασία αποτελεί προϊόν μιας μακροχρόνιας διδακτικής πείρας στα Οικονομικά Μαθηματικά, πάνω από 20 έτη στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Πειραιά, στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, στο τμήμα εφοδιαστών της Σχολής Ικάρων, στο Οικονομικό τμήμα της Ανωτέρας Σχολής του ΟΤΕ και σε πολλά κέντρα ελευθέρων σπουδών, και ειδικές μεταπτυχιακές σπουδές στα Οικονομικά και Ασφαλιστικά Μαθηματικά σε ξένα πανεπιστήμια. [...]
Το χαρακτηριστικό του βιβλίου αυτού είναι ότι έχει γραφτεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε αφενός να καλύψει όλες τις ανάγκες των Οικονομικών Μαθηματικών και των Χρηματοοικονομικών προβλημάτων και αφετέρου να μάθει ο αναγνώστης Οικονομικά Μαθηματικά με τη μικρότερη δυνατή προσπάθεια. [...]

[Απόσπασμα από το κείμενο του προλόγου]

Περισσότερα
Εκδόσεις: Interbooks
Έτος: 1999
ISBN-13: 9789603900542
ISBN-10: 9603900540
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: Εξαντλημένο
15,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή