Σύγχρονη περιφερειακή οικονομική πολιτική

Σαν καινούριο
Άθικτο σαν καινούργιο --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Εξοικονομείς
7,55 €
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
Πληρωμή με Eurobank
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Κύρια αποστολή του βιβλίου είναι η συστηματική και ολοκληρωμένη ανάλυση του πολυδιάστατου περιφερειακού φαινομένου, όπως εκδηλώνεται μέσα από τις διαδικασίες της άνισης κατανομής των αποτελεσμάτων της ανάπτυξης και της πόλωσης των οικονομικών δραστηριοτήτων. Η ανάλυση αυτή οδηγεί στη διαμόρφωση και αξιολόγηση των στρατηγικών επιλογών, για τη διαμέριση και αλληλεξάρτηση των χωρικών μονάδων, τη χωροθέτηση των ανθρωπίνων δραστηριοτήτων και την καθιέρωση και ενεργοποίηση των μέτρων πολιτικής, που επιδρούν διορθωτικά στην περιφερειακή ανισορροπία.

Στην προσπάθεια για τη σύζευξη της ανάλυσης -θεωρητικής και εμπειρικής- και της πολιτικής, γίνεται διεισδυτική διερεύνηση παραδοσιακών και νέων εννοιών, εξετάζεται ποικιλία μεθόδων και τεχνικών και προσδιορίζεται η συμβολή της επιστημονικής έρευνας και της πολιτικής πρακτικής στη σύγχρονη αντιμετώπιση της χωροταξικής και οικονομικής συνιστώσας του περιφερειακού προβλήματος. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περισσότερα
Συγγραφέας: Νίκος Ι. Κόνσολας
Έτος: 1997
ISBN-13: 9789600212167
ISBN-10: 9600212163
Κατηγορίες: Οικονομικά, Πολιτική
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 17,55 €
10,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή