Εφαρμογές αντικειμενοστρεφούς προγραμματισμού στο περιβάλλον Visual Basic.NET 2005 και 2008

Σαν καινούριο
Δεν περιέχει σημειώσεις και σημάδια στις σελίδες. --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Εξοικονομείς
12,50 €
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 35 €
Πληρωμή με Eurobank
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Αθήνα, Αττική
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Το μεθοδολογικό πλαίσιο του Αντικειμενοστρεφούς Προγραμματισμού είναι η σύγχρονη τεχνική για την ανάπτυξη λογισμικού τόσο στην παραγωγή όσο και σε ερευνητικό και εκπαιδευτικό επίπεδο. Οι σύγχρονες γλώσσες προγραμματισμού και τα προγραμματιστικά περιβάλλοντα που βασίζονται στον Αντικειμενοστρεφή Προγραμματισμό προσφέρουν αποτελεσματικά μέσα για την ανάπτυξη λογισμικού από τη φάση της σχεδίασης μέχρι τον τελικό έλεγχο και την παραγωγική λειτουργία των εφαρμογών.
Το βιβλίο αυτό αποτελεί τη συνέχεια του βιβλίου «Αντικειμενοστραφής Προγραμματισμός σε περιβάλλον Visual Basic.ΝΕΤ» του ίδιου συγγραφέα και περιλαμβάνει τη διεξοδική ανάλυση ενός συνόλου από πρωτότυπες εφαρμογές. Γράφηκε με σκοπό να αποτελέσει ένα εκπαιδευτικό εγχειρίδιο τόσο για τους φοιτητές Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων που παρακολουθούν το μάθημα του Προγραμματισμού όσο και για αυτούς που θέλουν να ενασχοληθούν με τον Προγραμματισμό Η/Υ και με το περιβάλλον της Visual Basic.ΝΕΤ.
Οι εφαρμογές που περιλαμβάνονται στο βιβλίο έχουν επιλεγεί έτσι ώστε από τη μία μεριά να δώσουν τις γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται στο περιβάλλον εργασίας της Visual Basic.ΝΕΤ που αποτελεί ένα δημοφιλές περιβάλλον προγραμματισμού και από την άλλη να βοηθήσουν τους αναγνώστες που ασχολούνται επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά με τον προγραμματισμό να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες. [...]

[Απόσπασμα από το κείμενο της εισαγωγής της έκδοσης]

Περισσότερα
Έτος: 2009
ISBN-13: 9789606674389
ISBN-10: 960667438X
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 21,00 €
8,50 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή