Γενικές αρχές δικαίου

Σαν καινούριο
Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Εξοικονομείς
7,00 €
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 30 €
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς, Eurobank και PayPal
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Αθήνα, Αττική
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Το βιβλίο αυτό φιλοδοξεί να αποτελέσει μια τομή στην ύλη του Δημοσίου και του Ιδιωτικού Δικαίου, με χαρακτήρα εισαγωγικό στη Νομική Επιστήμη. Απευθύνεται κυρίως σε σπουδαστές Οικονομικών Σχολών των Πανεπιστημίων και Τ.Ε.Ι. (ιδίως των Τμημάτων Διοικήσεως Επιχειρήσεων), και σε συμμετέχοντες στους διαγωνισμούς του Α.Σ.Ε.Π..
Τον κορμό του αποτέλεσαν οι παραδόσεις του συγγραφέα στους σπουδαστές του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Τ.Ε.Ι. Σερρών. Ο αναγνώστης θα κατατοπισθεί σε ζητήματα γενικής θεωρίας του Δικαίου (έννοια δικαίου, πηγές δικαίου, ερμηνεία δικαίου, δίκαιο & πληροφορική, νομικά πρόσωπα, επιχείρηση και επιχειρηματίας), Αστικού Δικαίου (Γενικές Αρχές, Ενοχικό Δίκαιο, Εμπράγματο Δίκαιο) και Δημοσίου Δικαίου (θεμελιώδεις αρχές, ανθρώπινα δικαιώματα, όργανα του κράτους, οργάνωση της Δημόσιας Διοίκησης) και στη συνέχεια θα εφαρμόσει και, θα ελέγξει τις γνώσεις του με ερωτήσεις μονολεκτικής απάντησης και ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών.

[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Περισσότερα
Εκδόσεις: Δίσιγμα
Έτος: 2010
ISBN-13: 9789609495059
ISBN-10: 9609495052
Κατηγορίες: Δίκαιο
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 15,00 €
8,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή