ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με Box Now + metabook έως 10/2. Μάθε περισσότερα

Η μακριά πορεία

Πολύ καλή κατάσταση
Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Ρέθυμνο, Κρήτη
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Ξεκινώντας από τα σύνορα του Μέιν με τον Καναδά, εκατό νεαροί παίρνουν μέρος σε έναν εξαντλητικό μαραθώνιο προς το Νότο. Στη διάρκειά του απαγορεύεται να κάνουν στάση, και πρέπει να διατηρούν μια μέση ταχύτητα 6,5 χιλιομέτρων την ώρα, αλλιώς?τους γίνονται προειδοποιητικές παρατηρήσεις. Ύστερα από τρεις προειδοποιήσεις, ο παραβάτης εγκαταλείπει τον αγώνα - με μια σφαίρα στο κεφάλι. Όσο για τον νικητή της Μακράς Πορείας, αυτός θα αποκτήσει ό,τι επιθυμεί για όλη την υπόλοιπη ζωή του.

Η Μακριά πορεία είναι ένας ζοφερός, μελλοντολογικός καθρέφτης της σύγχρονης Αμερικής, όπου ο Β" Παγκόσμιος πόλεμος έχει παραταθεί ως τη δεκαετία του "50 και η εξουσία έχει περιέλθει στα χέρια των στρατιωτικών. Σ" αυτόν τον "γενναίο, νέο κόσμο", κορυφαίο αθλητικό γεγονός θεωρείται η Μακριά Πορεία. Το αγώνισμα, που διεξάγεται κάθε χρόνο και μεταδίδεται τηλεοπτικά, σε ολόκληρο τον κόσμο, προσελκύει ένα πλήθος φανατικών υποψηφίων αθλητών, καθώς και απλούς θεατές, οι οποίοι παίζουν δισεκατομμύρια δολάρια σε στοιχήματα. (Από την έκδοση)

"Το πιο σκοτεινό και απαισιόδοξο μυθιστόρημα του Στίβεν Κινγκ...Αναμφισβήτητα το καλύτερο από όσα έγραψε πριν από την Κάρι...Μια σουρεαλιστική αλληγορία..."

(Ντάγκλας Ε. Γουίντερ: Η τέχνη του σκότους)

Περισσότερα
Συγγραφέας: Stephen King
Εκδόσεις: Κέδρος
Έτος: 1997
ISBN-13: 9789600412536
ISBN-10: 9600412537
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: Εξαντλημένο
189,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή