ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με Box Now + metabook έως 10/2. Μάθε περισσότερα

Οικονομική

Σαν καινούριο
Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Αίγινα, Αττική
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Αυτός ο «ανεπίσημος» αλλά και περιεκτικός και ξεκάθαρος οδηγός στις βασικές έννοιες της οικονομικής επιστήμης αποτελεί την τέλεια εναλλακτική λύση για όλους τους σπουδαστές και φοιτητές που δυσκολεύονται να διαβάσουν τα φλύαρα και στρυφνά «επίσημα» εγχειρίδια των σχολών τους. Αλλά και για τα στελέχη επιχειρήσεων και τους επαγγελματίες αυτό το βιβλίο μπορεί να γίνει ανεκτίμητη πηγή πληροφοριών, ένας μοναδικός σύμβουλος για την επίλυση των προβλημάτων και των καταστάσεων που έχουν να αντιμετωπίσουν καθημερινά στον κόσμο των επιχειρήσεων. Το βιβλίο περιλαμβάνει και επεξηγεί τους παρακάτω τομείς - κλειδιά: Τη χρήση γραφημάτων στην οικονομική -πώς να τα διαβάζετε, να τα σχεδιάζετε, και να τα κατανοείτε. Μακροοικονομική: εθνική παραγωγή, πληθωρισμός και κυκλικές οικονομικές διακυμάνσεις, διαφορές ανάμεσα στο Κεϊνσιανό, το Μονεταριστικό και πιο πρόσφατα μοντέλα επιχειρησιακών κύκλων. Μικροοικονομική: προσφορά και ζήτηση, διαφορές μεταξύ ανταγωνισμού και μονοπωλίου, δυνάμεις που καθορίζουν τους μισθούς και τις τιμές, ο ρόλος της κυβέρνησης στην αγορά.
Ένα νέο κεφάλαιο για τις αγορές, τον ανταγωνισμό και την οικονομική ανάπτυξη εξηγεί την κατανομή της εργασίας, την εξειδίκευση και πολλά ακόμη. Επίσης το βιβλίο συνοδεύει τη θεωρία με ένα πλήθος πινάκων, παραδειγμάτων και γραφημάτων και περιλαμβάνει μια πληθώρα πρακτικών επιχειρηματικών εφαρμογών.

[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Περισσότερα
Τίτλος: Οικονομική
Συγγραφέας: Walter J. Wessels
Εκδόσεις: Κλειδάριθμος
Έτος: 2000
ISBN-13: 9789602092538
ISBN-10: 960209253X
Κατηγορίες: Λογιστική, Οικονομικά
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: Εξαντλημένο
30,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή