Οικονομική της διοίκησης

Σαν καινούριο
Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Εξοικονομείς
6,31 €
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Αίγινα, Αττική
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Το βιβλίο αυτό, με τίτλο «Οικονομική της Διοίκησης», εκδίδεται για τρίτη φορά και αποτελεί προϊόν βελτιωμένης και αυξημένης ύλης της πρώτης και δεύτερης έκδοσης. Η πρώτη έκδοση έγινε το 1985 και η δεύτερη το 1990 με διαφορετικό εκδότη και με πολλές επανεκδόσεις, και ακολουθεί σήμερα η τρίτη έκδοση από τον εκδοτικό οίκο «Interbooks».

Σκοπός του παρόντος βιβλίου είναι να αναπτύξει και να διευρύνει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ικανότητα των Διευθυντών των Επιχειρήσεων στην κατανόηση και ανάλυση των καθημερινών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις και μάλιστα σε σχέση με τον μεγάλο ανταγωνισμό και να καταστήσει ορθολογικότερες τις επιχειρηματικές αποφάσεις, ώστε να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της επιχείρησης, την επίτευξη των στόχων της και της αποστολής της, τη μεγιστοποίηση του κέρδους και τη διοίκηση των επιχειρηματικών κινδύνων (Risk Management).

Το βιβλίο αυτό, που αποτελεί προϊόν μιας μακροχρόνιας συγγραφικής και διδακτικής πείρας, απευθύνεται βασικά στους σπουδαστές των ΤΕΙ του τμήματος Διοίκησης και γράφτηκε σύμφωνα με το προβλεπόμενο αναλυτικό πρόγραμμα του μαθήματος «Οικονομική της Διοίκησης». [...] (Από τον πρόλογο του συγγραφέα)

Περισσότερα
Συγγραφέας: Πέτρος Α. Κιόχος
Εκδόσεις: Interbooks
Έτος: 1999
ISBN-13: 9789603900603
ISBN-10: 9603900605
Κατηγορίες: Management, Οικονομικά
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 17,81 €
11,50 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή