Αρχές οικονομικής

Σαν καινούριο
ελαχιστες σημειωσεις σε 4 σελιδες --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Εξοικονομείς
4,50 €
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 20 €
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς και PayPal
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Πειραιάς, Αττική
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Λέξεις που χρησιμοποιούνται συχνά, λέξεις που επηρεάζουν περισσότερο ή λιγότερο φανερά την καθημερινή μας ζωή. Οι αρχές της οικονομικής επιστήμης δεν απουσιάζουν ποτέ από οποιαδήποτε επιχειρηματική δραστηριότητα. Οι σύγχρονοι επαγγελματίες του τουρισμού εφαρμόζουν τις αρχές οικονομικής, επιδιώκοντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τις επιχειρήσεις τους.

Το συγκεκριμένο βιβλίο παραθέτει τις αρχές οικονομικής με τρόπο απλό και κατανοητό, με σκοπό να αποτελέσει ένα χρήσιμο βοήθημα για τους σπουδαστές και επαγγελματίες του τουριστικού χώρου. Τα παραδείγματα και οι εφαρμογές που αναλύονται, προέρχονται από τον τουριστικό χώρο, διευκολύνοντας τους αναγνώστες να εντοπίσουν τις ιδιαιτερότητες του συγκεκριμένου χώρου και να απαντήσουν άμεσα στις προσωπικές τους απορίες.

Είμαστε σίγουροι ότι με το συγκεκριμένο βιβλίο η μελέτη των αρχών της οικονομικής επιστήμης γίνεται εύκολα και ευχάριστα.

Περισσότερα
Συγγραφέας: Ελένη Βασσάλου
Έτος: 2005
ISBN-13: 9789608727410
ISBN-10: 9608727413
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 10,50 €
6,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή