ΑΜΝΗΣΙΑ ΜΙΚΡΟ ΣΧΗΜΑ

Σαν καινούριο
Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 40 €
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Ν. Ιωνια Βολου, Θεσσαλία
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Κάθε πρωί, η Κριστίν ξυπνάει σε µια άγνωστη κρεβατοκάµαρα, δίπλα σ’ έναν άγνωστο άντρα. Στον καθρέφτη του µπάνιου βλέπει το πρόσωπο µιας µεσήλικης γυναίκας την οποία δεν αναγνωρίζει. Και κάθε πρωί, ο σύζυγός της της εξηγεί υποµονετικά ότι είναι ο Μπεν, ο άντρας της, ότι εκείνη είναι σαράντα εφτά χρόνων και πως ένα ατύχηµα πριν από πολύ καιρό τής προκάλεσε µια περίεργη διαταραχή µνήµης.

Αντί για αναµνήσεις, η Κριστίν έχει κάποιες φωτογραφίες, έναν πίνακα σηµειώσεων στην κουζίνα κι ένα ηµερολόγιο κρυµµένο σε µια ντουλάπα. Γνωρίζει την ύπαρξη του ηµερολογίου, γιατί της το θυµίζει κάθε µέρα ο δόκτωρ Νας, ένας νευρολόγος που ισχυρίζεται ότι την παρακολουθεί χωρίς να το ξέρει ο Μπεν.

Καθώς η Κριστίν γεµίζει τις σελίδες του ηµερολογίου µε όσα της συµβαίνουν κάθε µέρα αλλά και µε κάποιες αναλαµπές από το παρελθόν της, αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι στη ζωή της υπάρχουν κάποια αλλόκοτα κενά. Προσπαθώντας να κολλήσει τα σπασµένα κοµµάτια και να βρει απαντήσεις, πλησιάζει όλο και πιο κοντά στην αλήθεια – µια αλήθεια που θα αποδειχθεί τροµακτική µα και θανάσιµη.

Ένα εξαιρετικό ψυχολογικό θρίλερ που θα κάνει τον αναγνώστη να αναρωτηθεί: Υπάρχουν πράγματα στη ζωή που είναι καλύτερο να μη θυμάσαι; Ποιος είσαι αν δεν ξέρεις το παρελθόν σου; Πώς μπορείς να αγαπάς χωρίς μνήμη;

Περισσότερα
Συγγραφέας: Watson Steve
Εκδόσεις: ΨΥΧΟΓΙΟΣ
Έτος: 2012
ISBN-13: 9789604969067
ISBN-10: 9604969064
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: Εξαντλημένο
5,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή