Σαν καινούριο
Αριστη κατασταση --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Ηλιούπολη, Αττική
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Ξεκινώντας και εμπνεόμενοι από την πολύχρονη ακαδημαϊκή και επαγγελματική απασχόληση των συγγραφέων με το Μάρκετινγκ, αυτό το βιβλίο προσπαθεί να δείξει στον αναγνώστη τη φιλοσοφία, το κίνητρο, τη δομή, αλλά και την πρακτική εφαρμογή του Μάρκετινγκ σήμερα. Με εύληπτο τρόπο και σταδιακή προσέγγιση πραγματεύεται και σχολιάζει:

Τους "Μύθους" που... κατατρέχουν το Μάρκετινγκ, όπως ότι Μάρκετινγκ είναι δημόσιες σχέσεις, πωλήσεις, διαφήμιση, επικοινωνία.

Τις "Αλήθειες" του Μάρκετινγκ που εστιάζονται στην ικανοποίηση του ανθρώπου (πελάτη, μετόχου, εργαζόμενου) μέσα από ένα "μείγμα" πολιτικών που γεννά το περίφημο "ανταγωνιστικό πλεονέκτημα" και που άλλες φορές απαντά αμυντικά σε κινήσεις ανταγωνιστών, ενώ άλλες φορές "επιτίθεται" στον ανταγωνισμό με στόχο πάντα τον πελάτη.

Τα "Μυστικά" του Μάρκετινγκ όπως αυτά εφαρμόζονται στην πράξη και αναφέρονται σε τρεις τομείς ιδιαίτερου ενδιαφέροντος: των Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων, της Ναυτιλίας και του Τουρισμού. Μέσα από μια σειρά παραδειγμάτων και εικόνων κάθε τομέας αποτυπώνει και αποκαλύπτει τα... μυστικά του για τον πιο μυημένο ή πιο ενδιαφερόμενο αναγνώστη.

"Μύθοι", "Αλήθειες" και "Μυστικά" του Μάρκετινγκ αναμειγνύονται στο βιβλίο, υποστηρίζονται και με σύγχρονη αναφορά στον ιστότοπο του βιβλίου, όπου εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενοι μπορούν να αναζητούν πληροφορίες ή βιβλιογραφία με στόχο να μεταφέρουν τη γνώση και τις εμπειρίες των συγγραφέων στη νεότερη ή/και στη μεγαλύτερη γενιά.

Ελπίζουμε ότι το αποτέλεσμα θα δικαιώσει την προσπάθεια αυτή. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περισσότερα
Τίτλος: ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ
Εκδόσεις: ΛΙΒΑΝΗΣ
Έτος: 2015
ISBN-13: 9789601429601
ISBN-10: 9601429603
Κατηγορίες: Management, Οικονομικά
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: Εξαντλημένο
35,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή