Σαν καινούριο
Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Εξοικονομείς
8,16 €
Πληρωμή με PayPal
Παράδοση με Χέρι με χέρι και ΕΛΤΑ
Αθήνα, Αττική
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Eίναι γεγονός αδιαμφισβήτητο, ότι τα πολυμερή παίζουν έναν πρωτεύοντα ρόλο στο χώρο των σύγχρονων προηγμένων υλικών. Ίσως είναι η πρώτη φορά στην Ελληνική βιβλιογραφία, που ο Επιστήμονας και ο Τεχνολόγος των υλικών θα μπορέσουν να συναντήσουν ένα τόσο μεγάλο πλήθος τεχνολογικών δεδομένων, ερμηνειών και λύσεων και η πρώτη φορά που θα μπορέσουν να βρουν τα πλαστικά μαζί με τα ελαστομερή, τις ίνες, τα επιχρίσματα και τις κόλλες "δεμένα" όλα μεταξύ τους, αφού όλα είναι πολυμερή ή έχουν σαν βάση τα πολυμερή.

Συνήθως μεταξύ της θεωρίας, δηλαδή της επιστήμης των πολυμερών και της πράξης δηλαδή της τεχνολογίας των πολυμερών μεσολαβεί ένα σημαντικό χάσμα. Το χάσμα αυτό καταβλήθηκε επίπονη προσπάθεια να γεφυρωθεί εκ μέρους των συγγραφέων και φυσικά στο βαθμό που επιτεύχθηκε, αυτό θα είναι το κέρδος για τον αναγνώστη, αλλά και μία σημαντική ικανοποίηση για όλους όσους πάσχισαν για το έργο αυτό.

Το βιβλίο αυτό εκτός από τους φοιτητές μας, απευθύνεται προς τους επιστήμονες Χημικούς, Χημικούς Μηχανικούς, Φυσικούς, Μηχανολόγους Μηχανικούς, Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς, Μηχανικούς Υλικών, Τεχνολόγους και όλους όσους έχουν κάποια σχέση με το θαυμαστό κόσμο των πολυμερικών υλικών.

Η συγγραφική ομάδα, που αποτελεί και το επιτελείο του Εργαστηρίου της Χημείας και Τεχνολογίας Πολύμερών του Τμήματος Χημείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης θεωρεί ότι παραδίδει στους φοιτητές της ένα σύγχρονο, πολλαπλά ενημερωμένο επιστημονικό εγχειρίδιο.

Περισσότερα
Εκδόσεις: Ζήτη
Έτος: 2009
ISBN-13: 9789604561452
ISBN-10: 9604561456
Κατηγορίες: Θετικές επιστήμες
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 38,16 €
30,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή