ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με Box Now + metabook έως 10/2. Μάθε περισσότερα

Σφήκα σε ψάθινο κάπελο

Καλή κατάσταση
Επιχρωματισμένο (κιτρινίλες) λόγω πολυκαιρίας. Κατά τα άλλα, δεν έχει χάσει ούτε την αρχική του τσάκιση, σαν αδιάβαστο! --- Οι σελίδες μπορεί να έχουν περιορισμένες σημειώσεις και highlight. Ίσως έχει ετικέτα από βιβλιοθήκη.
Δωρεάν μεταφορικά για αποστολές στο δίκτυο της Box Now. Ισχύει για αγορές έως 10 Φεβ 2023
Μεταφορικά 0,90 € για όσα βιβλία αγοράσεις με Box Now + metabook
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα, Alpha Bank και Τράπεζα Πειραιώς
Παράδοση με Box Now + metabook, ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Ψυχικό, Αττική
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Ο Ηρακλής Πουαρό, αποφασίζει να περάσει ήσυχα τις διακοπές του, στις γραφικές ακτές της Κορνουάλλης, παρέα με τον λοχαγό Χάστινγκς. Όταν όμως, κάποιος προσπαθεί να σκοτώσει την όμορφη και νεαρή κληρονόμο του «Εντ Χάουζ», μπροστά στα ίδια του τα μάτια, ο μικρόσωμος Βέλγος διαπιστώνει πως δεν μπορεί, ορισμένως, να παραμείνει απλός θεατής. Ωστόσο, οι ενδείξεις είναι εντελώς αόριστες και το μυστήριο σκοτεινό. Ποια εξήγηση μπορεί να υπάρχει για τα παράξενα ατυχήματα που συμβαίνουν στη δεσποινίδα Μπάκλεϋ; Τι σκοπό έχουν όλα αυτά και ποιος κρύβεται πίσω απ’ τη σκοτεινή αυτή υπόθεση; Ποια δύναμη ρίχνει τους πίνακες απ’ τους τοίχους, χαλάει τα φρένα του αυτοκινήτου και σπρώχνει τους ογκόλιθους στο κενό;

Ο Πουαρό που είναι αποφασισμένος να μην αναλάβει καμιά υπόθεση, γρήγορα θα λησμονήσει τις αρχικές προθέσεις του και θα ριχτεί με τα μούτρα στο άγριο κυνηγητό των ενδείξεων, απ’ τη στιγμή που θα διαπιστώσει πως η σφήκα σε ψάθινο καπέλο ήταν μια πρώτη απατηλή εντύπωση.

Περισσότερα
Συγγραφέας: Agatha Christie
Εκδόσεις: Λυχνάρι
Έτος: 2016
ISBN-13: 9789605170332
ISBN-10: 9605170337
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: Εξαντλημένο
4,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή