ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ 0,99 € με Box Now + metabook έως 30/4. Αγόρασε τώρα

Ειδικά θέματα οργάνωσης - διοίκησης - ηγεσίας για στελέχη σωμάτων ασφαλείας

Σαν καινούριο
Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 80 € με ΕΛΤΑ
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς, Eurobank και PayPal
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Αθήνα, Αττική
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Το παρόν σύγγραμμα περιλαμβάνει τη διδακτέα ύλη του μαθήματος "Οργάνωση - Διοίκηση - Ηγεσία" της Ακαδημίας της Ελληνικής Αστυνομίας -Σχολής Αξιωματικών. Βασίζεται στις παραδόσεις του Τακτικού Καθηγητή της Σχολής Αξιωματικών και Μετεκπαίδευσης της Ελληνικής Αστυνομίας / Πανεπιστημίου Πειραιά κυρίου Σούγιαννη Αναστασίου, ο οποίος διδάσκει το συγκεκριμένο μάθημα στη Σχολή από το 2002. Αναλύει με διεξοδικό τρόπο θέματα διοίκησης, οργάνωσης και ηγεσίας προσαρμοσμένα στα ελληνικά σώματα ασφαλείας, τα οποία κάθε σύγχρονος διοικητής πρέπει να κατέχει ώστε να:

- οργανώνει κατά τον πλέον αποδοτικό τρόπο την υπηρεσία του,

- ανταποκρίνεται άμεσα και αποτελεσματικά στις υπηρεσιακές του υποχρεώσεις ως ηγέτης,

- επιτυγχάνει την καλή και απρόσκοπτη λειτουργία της υπηρεσίας του,

- βελτιώνει την απόδοση των υφισταμένων του,

- χειρίζεται κρίσιμες υπηρεσιακές καταστάσεις.

Ύστερα από συνεχή πρωτογενή και δευτερογενή έρευνα στο χώρο του Management των σωμάτων ασφαλείας αλλά και προτάσεις και υποδείξεις από ανώτατα στελέχη των σωμάτων ασφαλείας, οι τρεις συγγραφείς (Σούγιαννης Αναστάσιος, Παπασωτηρίου Δημήτριος και Σούγιαννης Γεώργιος) παρουσιάζουν με ικανοποίηση την Β΄ έκδοση του βιβλίου που είναι βελτιωμένη και επαυξημένη, με τη βεβαιότητα ότι έχουν καλύψει ένα κενό της ελληνικής βιβλιογραφίας σχετικά με το θέμα και ότι συνδράμουν στο δύσκολο έργο των σημερινών και μελλοντικών ηγετών διαφόρων επιπέδων των ελληνικών σωμάτων ασφαλείας.

Περισσότερα
10,00 €
Αγγελίες του ίδιου πωλητή