ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ 0,99 € με Box Now + metabook έως 30/4. Αγόρασε τώρα

Επαναληπτικές ασκήσεις και προβλήματα φυσικής Γ΄ λυκείου

Σαν καινούριο
Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 80 € με ΕΛΤΑ
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
Εξοικονομείς
1,59 €
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς, Eurobank και PayPal
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Αθήνα, Αττική
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Το βιβλίο "Επαναληπτικές ασκήσεις και προβλήματα φυσικής" είναι ένα σύνολο επιλεγμένων ασκήσεων και προβλημάτων φυσικής υψηλού επιπέδου και διαβαθμισμένης δυσκολίας που προορίζεται τόσο για μαθητές της Γ΄ Λυκείου (Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης) όσο και για αποφοίτους.

Κάθε άσκηση ή πρόβλημα αποτελείται από τουλάχιστον τρία (3) ερωτήματα ή από δύο (2) ανεξάρτητες ομάδες ερωτημάτων ώστε η διατύπωση τους να είναι όμοια με εκείνη των θεμάτων 3 και 4 που απαντώνται στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Για να εξασφαλιστεί η πρωτοτυπία και η νεωτερικότητα καμία άσκηση ή πρόβλημα δεν υπάρχει σε άλλο σύγγραμμα εξολοκλήρου ή εν` μέρει. Το περιεχόμενο των ασκήσεων - προβλημάτων καλύπτει πλήρως το σύνολο της εξεταστέας ύλης της Φυσικής Κατεύθυνσης της Γ΄ Λυκείου λόγω του πλήθους τους και του συνόλου των ερωτημάτων που αφορούν συγκεκριμένα κεφάλαια ή συνδυασμό κεφαλαίων.

Επίσης στο βιβλίο παραθέτονται:

α) Δέκα (10) επαναληπτικά διαγωνίσματα δομής πανελληνίων εξετάσεων.

β) Λύσεις όλων των ασκήσεων - προβλημάτων.

Σκοπός του παραπάνω βιβλίου είναι η κατανόηση από τους μαθητές των εννοιών και των αρχών της Φυσικής, η εμβάθυνση και η σύνθεση τους ώστε να είναι πραγματικά έτοιμοι πριν τις εξετάσεις. Το μέγεθος του βιβλίου έχει υπολογιστεί ώστε να μπορεί να διαβαστεί τόσο από αυτούς που δίνουν πρώτη φορά εξετάσεις, όσο και για τους αποφοίτους.

(από τον πρόλογο των συγγραφέων)

Περισσότερα
Έτος: 2007
ISBN-13: 9789601414256
ISBN-10: 9601414258
Κατηγορίες: Γ' λυκείου
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 4,59 €
3,00 €
Αγγελίες του ίδιου πωλητή