ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με Box Now + metabook έως 10/2. Μάθε περισσότερα

Η Ρωρώ, το καγκουρό και το διψασμένο δάσος

Σαν καινούριο
Απευθείας απο το εργαστήρι βιβλιοδεσίας. --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Εξοικονομείς
4,80 €
Δωρεάν μεταφορικά για αποστολές στο δίκτυο της Box Now. Ισχύει για αγορές έως 10 Φεβ 2023
Παράδοση με Χέρι με χέρι και Box Now + metabook
Ηράκλειο, Αττική
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Έναν ολόκληρο χρόνο είχε να βρέξει στο Διψασμένο Δάσος. Το ποτάμι είχε ήδη στερέψει. Ένα ξεθωριασμένο κίτρινο χρώμα είχε σκεπάσει τη γη. Η τροφή των ζώων λιγοστή.

Ένα μικροκαμωμένο ζαβολιάρικο καγκουρό θα ψάξει να βρει τη λύση στο πρόβλημα που απειλεί όλα τα ζώα, μικρά και μεγάλα, δυνατά και αδύναμα. Γιατί η Ρωρώ το καγκουρό έχει πάντα στο μυαλό της τα λόγια του σοφού και επαναστάτη παππού της, που έλεγε: "Στ’ ουρανού τις χώρες, ρώτα, ψάξε, βρες, πίσω από τις μπόρες κρύβονται οι χαρές".

Με ήρωες τα ζώα του δάσους και συμβολισμούς στους ρόλους τους, ο Τάσος Ιωαννίδης πλάθει ένα παραμύθι που μιλά στα παιδιά για τις έννοιες της συνεργασίας, της ισότητας, της αμοιβαιότητας, καθώς και την αξία της φύσης και τον σεβασμό σε όλα τα πλάσματα της γης.

Μια παραμυθένια αφήγηση με ζωντάνια και αισιοδοξία, που ζωντανεύει ακόμη περισσότερο από τις εικόνες της Βανέσσας Ιωάννου και τους όμορφους στίχους του Κώστα Κολοβού.

Περισσότερα
Συγγραφέας: Ιωαννίδης Τάσος
Εκδόσεις: Καλέντης
Έτος: 2020
ISBN-13: 9789605940690
ISBN-10: 9605940698
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 9,80 €
5,00 €
Αγγελίες του ίδιου πωλητή