Το μυστικό των Σειρήνων

Πολύ καλή κατάσταση
Ένας μικρός λεκές από μπλανκο στην πρώτη σελίδα. --- Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Εξοικονομείς
6,02 €
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 25 €
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς
Παράδοση με ΕΛΤΑ
Λεπτομέρειες του βιβλίου

"Όταν η Κόνι πηγαίνει να ζήσει με τη θεία της, δεν περιμένει ν" ανακαλύψει ότι υπάρχουν ακόμη

μυθικά πλάσματα κι ότι επί αιώνες τα προστάτευε ένας πανάρχαιος σύλλογος, που μια σκοτεινή δύναμη προσπαθεί τώρα να τον καταστρέψει.

Πάνω απ" όλα, δεν περιμένει ν" ανακαλύψει πως έχει το ξεχωριστό χάρισμα να επικοινωνεί με τα

ζώα. Το χάρισμά της αυτό, με τη βοήθεια του φίλου της, του Κολ, θα μπορούσε να της εξασφαλίσει ανυπολόγιστη δύναμη. Μια δύναμη, η οποία μπορεί να σώσει το περιβάλλον, που ο σκοτεινός

μάγος Κουλλέρβο απειλεί να καταστρέψει".

Η μαγική πένα της Julia Golding, μέσα από τη γοητευτική μετάφραση της Άννας Παπασταύρου, μεταφέρει τους νεαρούς αναγνώστες σε έναν κόσμο γεμάτο μυθικά πλάσματα, περιπέτεια, μαγεία, μα και τρυφερότητα.

Το πρώτο βιβλίο μιας υπέροχης σειράς η οποία, με τρόπο αλληγορικό αλλά αποφεύγοντας τον εύκολο διδακτισμό, καταφέρνει με μαεστρία να ψυχαγωγήσει τα παιδιά και ταυτόχρονα να τους μεταδώσει τις αξίες της οικογένειας, της φιλίας και να αφυπνίσει την οικολογική τους συνείδηση.

Η φαντασία, με τα βιβλία της σειράς αυτής, αποκτά άλλη διάσταση. Γίνεται στα χέρια των παιδιών όπλο για την ειρήνη, όπλο για την προστασία του πλανήτη, όπλο για την περιφρούρηση της φιλίας.

Μια σειρά που θα λατρέψουν μεγάλοι και μικροί. Ένας μοναδικός τρόπος να ευαισθητοποιήσουμε τα παιδιά μας στο φλέγον θέμα της προστασίας του περιβάλλοντος.

Περισσότερα
Συγγραφέας: Julia Golding
Εκδόσεις: Σαββάλας
Έτος: 2007
ISBN-13: 9789604494309
ISBN-10: 9604494309
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 11,02 €
5,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή