ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ 0,99 € με Box Now + metabook έως 30/4. Αγόρασε τώρα

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ «ΕΨΙΛΟΝ»

Πολύ καλή κατάσταση
Λίγα highlights και μερικές επισημάνσεις με στυλό, υπογραφή στην 1η σελίδα και σημείωση στην τελευταία σελίδα. Κατά τα άλλα, σαν καινούργιο. --- Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Μεταφορικά 0,99 € με Box Now + metabook. Ισχύει έως 30 Απρ 2023
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 25 € με Box Now + metabook
Πληρωμή με Alpha Bank, Eurobank, Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς και PayPal
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι, ΕΛΤΑ Courier, Γενική Ταχυδρομική, ACS, Speedex, ACS Cyprus Economy και Box Now + metabook
Ραφήνα, Αττική
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Σε αναζήτηση ολόκληρης της αλήθειας για την ομάδα «Έψιλον», τους πραγματικούς της ιδρυτές και τα πρώτα της μέλη, ο συγγραφέας Κλεάνθης Γιαλουράκης πραγματοποιεί έναν πραγματικό άθλο, ξεκινώντας από την αναζήτηση της Αιγιήδος που είναι η πρώτη κοιτίδα των Ελλήνων, μελετά τους Πελασγούς και την πανάρχαια Αρκαδία, όπως και την επίδραση του ελληνικού πολιτισμού σε ολόκληρο τον κόσμο. Από την αρχαία Αίγυπτο και την Ευρώπη έως την Ιαπωνία, την Κίνα, τη Χιλή και το Περού. Σε ένα σημαντικό κείμενο στηριγμένο στον Τίμαιο και τον Κριτία του Πλάτωνα αποκαλύπτονται οι Άτλαντες ως οι πανάρχαιοι εχθροί της Ελλάδος, που συνεχίζουν έως και σήμερα με τους απογόνους και τους κληρονόμους τους να γενοκτονούν τους Έλληνες και να υπονομεύουν τον πολιτισμό τους. Στο βιβλίο αυτό παρουσιάζεται σε όλο του το μεγαλείο η δύναμη του ελληνικού πολιτισμού, με τους δεκάδες επιστήμονες, την τέλεια γλώσσα, τα μαντεία, τα μυστήρια, τις φιλοσοφικές σχολές. Η ομάδα «Έψιλον», κληρονόμος της παράδοσης που είναι συνυφασμένη με την ίδρυση και τη διατήρηση της ίδιας της Ελλάδος, συνεχίζει και σήμερα να διαδίδει το Απολλώνιο φως και να εργάζεται για την διατήρηση της ελληνικής φυλής και του ελληνικού πολιτισμού, στις κρίσιμες μέρες μας. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)

Περισσότερα
Εκδόσεις: ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ
Έτος: 1999
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: Εξαντλημένο
5,99 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή