ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ 0,99 € με Box Now + metabook έως 30/4. Αγόρασε τώρα
Σαν καινούριο
Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Μεταφορικά 0,99 € με Box Now + metabook. Ισχύει έως 30 Απρ 2023
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 25 € με Box Now + metabook
Εξοικονομείς
4,27 €
Πληρωμή με Alpha Bank, Eurobank, Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς και PayPal
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι, ΕΛΤΑ Courier, Γενική Ταχυδρομική, ACS, Speedex, ACS Cyprus Economy και Box Now + metabook
Ραφήνα, Αττική
Λεπτομέρειες του βιβλίου

(...) «Έζησα και ζω κοντά στους Ρωμιούς της Πόλης. Σε πνευματικές εκδηλώσεις, σε πανηγύρεις, σε εκδρομές. Τους απολαμβάνω. Και το θεωρώ ιδιαίτερη ευλογία παρά Κυρίου, διότι μπορώ και τους απολαμβάνω. Όλους. Απ" τον ταπεινό και αφανή νεωκόρο έως τον Πατριάρχη μας. Γνωρίζω ότι η ρωμιοσύνη της Πόλης δεν ζει τις ημέρες δόξας των 300.000 της αρχής του παριππεύσαντος αιώνος. Το γνωρίζουν κι αυτοί καλύτερα από μένα. Ζει όμως τη ζωή των 3.000 (κι αν είναι τόσοι) ζωντανών ανθρώπων. Στις δικές της διαστάσεις, στις δικές της δυνατότητες. Αυτές τις εμπειρίες που καταγράφω εδώ θα μπορούσα να τις παρενείρω στην τρίτη έκδοση του βιβλίου "Θέλω να πιω όλο τον Βόσπορο". Θα γινόταν όμως βαρύ και ασήκωτο. Τις προσφέρω λοιπόν σ" ένα άλλο βιβλίο ανεξάρτητο, με άλλη δομή, που όμως είναι συνέχεια του "Βοσπόρου". Εξάλλου Βόσπορος και Κεράτιος συναντώνται, σμίγουν και γίνονται μια θάλασσα, τη θάλασσα της πονεμένης ρωμιοσύνης».

(ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ)

Περισσότερα
Εκδόσεις: Ι.Μ. ΤΑΤΑΡΝΗΣ
Έτος: 2003
ISBN-13: 9789608144200
ISBN-10: 9608144205
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 9,26 €
4,99 €
Αγγελίες του ίδιου πωλητή