Ο λοφος της Ειρηνης

Σαν καινούριο
Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 30 €
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
Πληρωμή με PayPal, Alpha Bank, Visa και Mastercard
Παράδοση με Χέρι με χέρι και Ταχυδέμα
Αθήνα, Αττική
Λεπτομέρειες του βιβλίου

`... Μια βόμβα σκάει στο καλύβι του γερο-Τζιμ και το ισοπεδώνει.. Σκόνη.. Φωτιά.. Αμέσως μετά άλλη δίπλα στο πηγάδι.. Ο Ταμ-Τουμ δεν έβλεπε πια από τους καπνούς.. Έτρεχαν τρομαγμένοι όλοι οι άνθρωποι της Νάζαρεθ να σωθούν όπου βρουν. Τα αεροπλάνα από πάνω τους συνέχιζαν να πετούν δαιμονισμένα.. Φωνές, ουρλιαχτά, πανικός. Τοίχοι γκρεμίζονταν, οι καλύβες τυλίγονταν στις φλόγες. Καπνοί παντού, τρόμος. Και τότε ακούγεται εκείνος ο ήχος: `Ταμ-τουμ-ταμ-τουμ... `.

Ένα βιβλίο από `άλλο πλανήτη` για τον πλανήτη Γη, ένα αλληγορικό βιβλίο που αποτυπώνει με μοναδικά απίστευτο τρόπο, τον πόνο, την φτώχεια και τον παιδικό ανθρώπινο εξευτελισμό, που υπόκεινται τα παιδιά που βιώνουν τον πόλεμο και τις σκληρές του συνέπειες. Ένα δραματικό αριστούργημα για τα παιδιά της γης που υποφέρουν γιατί χρησιμοποιούνται από `παντοκράτορες` εγκληματίες. Μια ιστορία παιδιών μέσα στην δίνη του πολέμου που προσπαθούν να επιβιώσουν με οποιοδήποτε τρόπο. Όλες οι σελίδες του βιβλίου είναι γεμάτες αγωνία και προβληματισμό ενώ τις χαρακτηρίζει μια ζωντανή συγκίνηση. Ο Λόφος της Ειρήνης είναι ένα διαχρονικό και ανθρώπινο μυθιστόρημα για όλες τις ηλικίες και για όλες τις χώρες.

[Απόσπασμα από κείμενο παρουσίασης εκδότη ή έκδοσης]

Περισσότερα
Εκδόσεις: Κεδρος
Έτος: 2005
ISBN-13: 9600427569
ISBN-10: 9600427569
Κατηγορίες: Μυθιστόρημα, Εφηβικά
3,50 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή